T-2 Agent

Uredite si seznam programov, ki jih spremljate z novo nadgradnjo programa T-2 Agent.
 
Program T-2 Agent uporabniki storitve Moj Avditorij dobro poznajo, saj ga uporabljajo za urejanje svoje glasbe, slikovnih albumov in dokumentov. Nova, nadgrajena različica pa poleg prej omenjenih omogoča tudi urejanje vrstnega reda programov izbranega profila uporabnika iz nabora radijskih in televizijskih programov.
 
Uporabnik si lahko po novem tako programe na profilu preko računalnika postavi v želen vrstni red, razvrsti po zvrsteh, jezikih, HD oz SD formatu. Prav tako so preko programa T-2 Agent na voljo nastavitve zaklepanja in preskakovanja programov.

T-2 Agent
Na sliki: urejanje seznama televizijskih programov (Kliknite na sliko za povečavo)

Zahteve


Za namestitev in uporabo T-2 Agenta je potrebno imeti nameščen operacijski sistem Windows 2000, Windows XP, Windows Vista ali Windows 7 ter Java (JRE) različice 1.6 ali novejše.


Windows


Namestitvena datoteka za operacijske sisteme Windows.
Zagon programa T-2 Agent:

Če ste T-2 Agent namestili s pomočjo namestitvenega programa, ga lahko poženete iz Menuja v razdelku T-2 Agent. Če ste med namestitvijo izbrali možnost, da namestitev ustvari tudi ikono na namizju in ikono za hitri zagon, ga lahko poženete s klikom na omenjeno ikono.


Linux


Na voljo je različica za vse upravitelje RPM in DEB paketov.
Zagon programa T-2 Agent:

Namestitev ustvari bližnjico v glavnem Gnome/KDE/Xfce menuju (odvisno od tega, katero namizno okolje uporabljate), v razdelku Internet oziroma Network. Če želite imeti bližnjico tudi na namizju, jo preprosto povlecite iz menuja na namizje. T-2 Agent poženete s klikom na to bližnjico.
 

Ostali UNIX sistemi


JAR datoteko (t-2_agent-gtk.jar) namestite tako, da jo prenesete na poljubno lokacijo na disku.
Zagon programa T-2 Agent:
 
JAR datoteko poženete iz ukazne vrstice (v mapi, kjer se nahaja JAR datoteka) z ukazom: 
 
java -jar t-2_agent-gtk.jar


Mac OS X


Ko shranjeno DMG datoteko odprete, se vam bo odprlo okno z aplikacijo T-2 Agent. Aplikacijo povlecite v katerokoli mapo na vašem disku, priporočljivo v mapo "Applications".
Zagon programa T-2 Agent:

Aplikacijo zaženete z dvoklikom na ikono T-2 Agent v mapi na vašem disku.


Uporaba


V program vstopimo z uporabniškim imenom in geslom, ki sta identična tistim za vstop v Servisne strani. Uporabniško ime mora biti osnovni elektronski predal, ki ga lahko ustvarite v servisnih straneh. Dostopa lahko le nosilno uporabniško ime, torej tisto, ki ima aktiven razdelek "Televizija".


Vprašanja in odgovori glede programa T-2 Agent