2 meseca brezplačno preizkušajte T-2 pakete

Verjamemo v naše storitve. Verjamemo v vaše zadovoljstvo.

Odločite se za naše storitve in jih kar dva meseca preizkušajte brezplačno. V kolikor vas ne navdušimo, lahko brez stroškov prekinete naročnino.

V času preizkušanja vam bomo ne glede na izbrani paket odprli najvišjo programsko shemo ter omogočili paket HBO OD in časovni zamik.

Po izteku akcije pa vam nudimo še eno leto 25% popust na naročnino izbranega T2, T3 ali T4 paketa.

Ne odlašajte.

Preglejte odlično ponudbo paketov in izberite svojega!

Opombe

*Akcija »Kdaj, če ne zdaj« velja za nove naročnike T-2, ki v času trajanja akcije sklenejo naročniško razmerje za pakete T2, T3 ali T4, ob hkratni vezavi naročniškega razmerja za 24 mesecev. Obdobje vezave prične teči z dnem vključitve naročenega paketa, naročnik pa lahko v preizkusnem obdobju prvih dveh mesecev storitve, vključene v ceno osnovnega paketa, uporablja brezplačno ter brez stroškov odstopi od pogodbe. Vse ostale storitve, ki niso zajete z osnovno paketno naročnino, T-2 naročniku zaračuna po ceniku. Po koncu preizkusnega obdobja se naročniku prične obračunavati mesečna naročnina za naročeni paket s 25 % popustom na osnovno paketno naročnino novo naročenega paketa za obdobje enega leta.  T-2 si pridružuje pravico do zavrnitve naročila storitev pod pogoji akcije "Kdaj, če ne zdaj" v kolikor v konkretnem primeru presodi, da gre za zlorabo akcije (npr. večkratni brezplačni preizkus storitev na isti lokaciji). Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo.  Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na https://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Pridružujemo si pravico do sprememb ponudbe, tiskarskih napak in omejene razpoložljivosti. Za več informacij o ponudbi, cenike in splošne pogoje obiščite eno izmed poslovalnic T-2, spletno stran T-2 https://www.t-2.net/ ali pokličite brezplačno številko 080 64 64.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam