Posebna ugodnost za vas!

Kot dolgoletnega T-2 naročnika vas vabimo, da sklenete aneks za vezavo naročniškega razmerja za dve leti ter izkoristite dodatni popust na vašo paketno naročnino.

Izkoristite šest mesečni 25% popust na vašo osnovno paketno naročnino!

 

Podaljšanje naročniškega razmerja lahko sklenete:

  •     s klicem na brezplačno številko 064 064 064
  •     ali z obiskom katere od T-2 poslovalnic.

 

Ugodnost vas čaka le do preklica!

Opombe

Akcija -25 % za šest mesecev velja za obstoječe naročnike T-2, ki so hkrati naročniki paketov T2, T3 ali T4 ob hkratni vezavi tega naročniškega razmerja za 24 mesecev. Popust velja za prvih šest mesecev od dne sklenitve aneksa za vezavo in se mesečno obračuna kot 25 % popust na osnovno paketno naročnino. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. Pridružujemo si pravico do sprememb ponudbe, tiskarskih napak in omejene razpoložljivosti. Za več informacij o ponudbi, cenike in splošne pogoje obiščite eno izmed poslovalnic T-2 ali pokličite številko 064 064 064. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?