25% popust prvi dve leti

Izkoristite posebno ugodnost za nove naročnike: vsi paketi so prvi dve leti 25 % cenejši! V široki izbiri paketov poiščite pravega zase ali svojo družino in prihranite.

Za vse nove naročnike smo v T-2 pripravili posebno ugodnost – za vse pakete ponujamo 25% popust za prvi dve leti.

Preglejte ponudbo paketov, ki združujejo različne storitve: televizijo, stacionarno in mobilno telefonijo ter internet. Izberite tistega, ki najbolj ustreza vašim željam oziroma je najprimernejši za vašo družino. Naše kakovostne storitve boste lahko prvi dve leti uporabljali kar 25 % ceneje! 

Preglejte ponudbo paketov

*Akcija –25 % za dve leti velja za nove naročnike T-2, ki sklenejo naročniško razmerje za nove pakete T2, T3 ali T4 ob hkratni vezavi tega naročniškega razmerja za 24 mesecev. Popust velja za obdobje 24 mesecev po sklenitvi nove naročniške pogodbe in se mesečno obračuna kot 25% popust na osnovno paketno naročnino novo naročenega paketa. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. V novo naročenih paketih se naročnikom količine enot, ki so vključene v novo naročeni paket, podvojijo za čas trajanja naročniškega razmerja, sklenjenega pod pogoji akcije –25 % za dve leti. Neporabljenih količin enot ni mogoče uporabiti po izteku posameznega obračunskega obdobja. Večje internetne hitrosti za nove naročnike T-2 in hkratne naročnike paketov T3 TERA, T4 GIGA in T4 TERA veljajo le za obdobje vezave naročniškega razmerja. Podvojene količine ne veljajo za poslovna paketa P2 in P3. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica.
  

Navigacija: 
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam