25% popust za prvo leto!

Izkoristite posebno ugodnost za nove naročnike: vsi paketi so prvo leto 25 % cenejši! V široki izbiri paketov poiščite pravega zase ali svojo družino in prihranite.

Za vse nove naročnike smo v T-2 pripravili posebno ugodnost – za vse pakete ponujamo 25% popust za prvo leto.

Preglejte ponudbo paketov, ki združujejo različne storitve: televizijo, stacionarno in mobilno telefonijo ter internet. Izberite tistega, ki najbolj ustreza vašim željam oziroma je najprimernejši za vašo družino. Naše kakovostne storitve boste lahko prvo leto uporabljali kar 25 % ceneje! 

Preglejte ponudbo paketov

*Akcija -25 % za eno leto velja za nove naročnike T-2, in hkrati nove naročnike naročniškega razmerja za pakete T2, T3 ali T4 (z izjemo paketa T2 NET + MOBIL) ob hkratni vezavi tega naročniškega razmerja za 24 mesecev. Popust velja za prvo leto po sklenitvi nove naročniške pogodbe in se mesečno obračuna kot 25 % popust na osnovno paketno naročnino novo naročenega paketa. V novo naročenih paketih se naročnikom količine enot, ki so vključene v novo naročeni paket, podvojijo za čas trajanja naročniškega razmerja. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. Višje internetne hitrosti za nove naročnike T-2 in hkratne naročnike paketov T3 TERA, T4 GIGA in T4 TERA veljajo za obdobje 24 mesecev. Pridružujemo si pravico do sprememb ponudbe, tiskarskih napak in omejene razpoložljivosti. Vse cene so v EUR in vključujejo DDV. Za več informacij o ponudbi, cenike in splošne pogoje obiščite T-2 spletno stran www.t-2.net, eno izmed poslovalnic T-2 ali pokličite brezplačno številko 064 064 064. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam