Posebna ugodnost za obstoječe naročnike

Podaljšajte naročniško razmerje in izkoristite ugodnost.

Pripravili smo posebno ponudbo za vas.

 

Kot dolgoletnega T-2 naročnika vas vabimo, da ponovno sklenete aneks za vezavo naročniškega razmerja za dve leti. Ob tem smo za vas pripravili posebno ugodnost.

 

Naročnina na programsko shemo L programsko shemo za ceno M. Za ves čas trajanja vezave. Dve leti!

 

Ob podpisu aneksa za dvoletno vezavo, boste ves čas vezave spremljali programsko ceno L (180+ TV programov) po ceni 8,99 EUR na mesec.

 

Podaljšanje naročniškega razmerja lahko sklenete:

 

 

 

Pelji me v Horizont

Za vas si bomo vedno vzeli čas.

Naročnikom nudimo edinstvene telekomunikacijske rešitve, prilagodljive za vsakega posameznika. Postanite zadovoljni T-2 naročnik tudi vi.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?