Akcija dve leti - 25%

Podaljšali smo posebne ugodnosti za nove naročnike do konca junija. Prihranite lahko tudi več kot 300 EUR!

Za vse nove naročnike T2, T3 ali T4 paketov smo pripravili posebno ugodnost, ki smo jo podaljšali le do konca meseca junija 2017.

Ob podpisu naročniške pogodbe za pakete T2,T3 ali T4 in vezavi naročniškega razmerja za dve leti, vam nudimo 25 % popust na osnovno naročnino na paket. Kar 24 mesecev boste plačevali nižjo naročnino, tako bo vaš prihranek ob naročnini lahko presegel 280 EUR.

To pa še ni vse, saj boste kot novi naročnik imeli prve tri mesece GRATIS najvišjo programsko TV shemo XL HD z več kot 300 programi, funkcije časovnega zamika ter programski paket HBO OD. S tem bo vaš prihranek še višji!

 

Preglejte ponudbo T-2 paketov

Opombe

*Akcija -25 % za dve leti velja za nove naročnike T-2, in hkrati nove naročnike naročniškega razmerja za pakete T2, T3 ali T4 (z izjemo paketa T2 NET + MOBIL, Oranžni diamant in Oranžni Diamant HBO) ob hkratni vezavi tega naročniškega razmerja za 24 mesecev. Popust velja za prvi dve leti po sklenitvi nove naročniške pogodbe in se mesečno obračuna kot 25 % popust na osnovno paketno naročnino novo naročenega paketa. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do 30.6.2017. Pridružujemo si pravico do sprememb ponudbe, tiskarskih napak in omejene razpoložljivosti. Za več informacij o ponudbi, cenike in splošne pogoje obiščite T-2 spletno stran www.t-2.net, eno izmed poslovalnic T-2 ali pokličite brezplačno številko 080 64 64. Za ponudbo veljajo splošni pogoji, objavljeni na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam