Akcija Samsung in T-2 TV brezplačno

Izberite vrhunski Samsung televizor

4K televizor z izjemnim zaslonom za ta cenovni razred je primeren še posebej za večerno gledanje v temnejših prostorih. Vsebuje hitro Smart Tizen platformo, ki podpira vse aplikacije, ki jih uporabnik potrebuje, z debelino 6 cm pa se idealno prilega vsaki dnevni sobi, naj bo na steni ali na komodi. Samsungova pametna rešitev poskrbi, da so vaši kabli vedno urejeni in skriti, da je dnevni prostor urejen in čist.

V T-2 Klubu lahko izbirate med 50, 55 in 65 palčno velikostjo, plačilo pa razdelite kar na 36 obrokov.

Glejte televizijo brezplačno za pol leta

Na vašem televizorju bo že naložena aplikacija T-2 TV, ki skupaj z vrhunskim Samsungovim procesorjem omogoča dobro odzivnost in hiter preklop med programi. Aplikacijo lahko brezplačno uporabljate kar šest mesecev, vključuje pa dokumentarne, filmske, športne, glasbene in otroške programe ter širok nabor nacionalnih, zabavnih in lokalnih slovenskih programov. Na voljo je tudi časovni zamik, programe Festival 4K, Funbox 4K in Travelxp 4K pa lahko spremljate v ločljivosti 4K. Aplikacija bo delovala neglede na vašega trenutnega operaterja.

Za brezplačno uporabo aplikacije T-2 TV pošljete elektronsko sporočilo na ce.promotion@samsung.com in navedete ime in priimek, naslov, elektronski naslov, telefonsko številko, model televizorja, serijsko številko televizorja ter kopijo računa od nakupa televizorja. Ob povratnem sporočilu boste prejeli podatke za registracijo aplikacije.

Kako začeti?

Ob prijavi v aplikacijo svetujemo, da si ustvarite T-2 TV profil, ki bo sledil vašim gledalskim navadam in ponudil vsebine, izbrane samo za vas. Tako se lahko poslovite od dolgočasnega iskanja vsebin, saj bo imela televizija vedno pravo rešitev. Število profilov ni omejeno,  zato si ga lahko ustvari prav vsak! Prilagodite vsebine tudi za otroke in pod otroškim profilom dostopajte do zabavnih in poučnih vsebin na enem mestu.

Preizkusite edinstven časovni zamik s slikovnim trakom, ki omogoča, da lahko točno vidite, na katerem delu filma, serije ali oddaje boste nadaljevali z ogledom. Tudi če ste zamudili začetek napetega filma, lahko s funkcijo Začni znova vsebino pogledate od začetka.

Če ste vam kdaj zgodi, da pozabite ime filma, ki ga želite pogledati, uporabite napredni iskalnik. Z njim lahko iščete po originalnem ali prevedenem naslovu oddaj, filmov in serij, po opisu vsebine, svoje najljubše filme pa lahko najdete tudi, če v iskalnik vpišete imena igralcev ali režiserja. Vse TV serije so tudi označene s števiko sezone in epizode. S01:E02 pomeni, da gre za drugi del prve sezone.

Storitev modri gumb - TOP DOGODKI smo skrbno pripravili za vse ljubitelje športa, da si lahko večkrat pogledate vse pomembne športne dogodke. Iz seznama dogodkov izberite tistega, ki bi ga radi ponovno pogledali, pa naj bo to odločilni gol, nastop našega smučarja ali sodnikova odločitev. Iskanje ključnih trenutkov športnih dogodkov postane res otročje lahko in hitro.

 

Opombe

Splošni pogoji promocije se nahajajo tukaj.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?