Brezčasni XL

Neomejena uporaba telefona, omejen račun! Paket Brezčasni XL je namenjen najzahtevnejšim uporabnikom, ki preprosto ne sprejemate omejitev. Uživajte v pogovorih, brskajte po spletu, poslušajte glasbo, delite slike – neomejeno!
21,99 € EUR na mesec

Odličen mobilni naročniški paket za vse, ki telefon uporabljate predvsem za pogovore s prijatelji in pošiljanje sporočil. Naj vas ne skrbi poraba: klepetajte in pošiljajte sporočila, kolikor želite. Omogočen LTE.

Znotraj fiksnega in mobilnega T2 omrežja neomejeno
Klici v druga slovenska omrežja neomejeno
SMS/MMS neomejeno
Podatkovni prenos neomejeno1
Mesečna naročnina z DDV 21,99 €
Cena nadgradnje v paketu prvo leto* z DDV 16,79 €*
Oddaj naročilo

Opombe

*Akcijska ponudba velja za naročnike T-2, ki v času trajanja akcije naročijo enega izmed novih Brezčasnih mobilnih paketov oz. obstoječi mobilni paket nadgradijo z dražjim (Brezčasnim) paketom. Popust velja prvo leto po sklenitvi naročnine in se mesečno obračuna kot 20 % popust na osnovno mobilno naročnino novega mobilnega paketa oz. kot 20% popust na doplačilo nadgradnje mobilnega paketa XS v mobilni paket Brezčasni, v paketih T2, T3 in T4. Akcija ne velja v primeru spremembe mobilnega TOP paketa na novi mobilni paket. Akcija velja od 1.1.2016 dalje do preklica. Mobilni paketi Brezčasni so namenjeni običajni uporabi storitev v slovenskih omrežjih. Za Mobilne pakete Brezčasni veljajo Pogoji uporabe mobilnih paketov in uporabe enot, dostopnih na http://www.t-2.net/splosni-pogoji-podjetja. Popusti iz različnih akcij se ne seštevajo. Akcija ne velja za poslovne uporabnike. Akcija velja do preklica. Pridružujemo si pravico do sprememb ponudbe, tiskarskih napak in omejene razpoložljivosti.
¹Do mesečne porabe 10 GB v T-2 omrežju oziroma omrežju ponudnika nacionalnega gostovanja se hitrost prenosa podatkov ne omejuje. V primeru, da naročnik v obračunskem obdobju doseže porabo 10 GB, bo T-2 naročnika obvestil o doseženi količini in mu zmanjšal hitrost prenosa podatkov na 64/64 Kbit/s. V naslednjem obračunskem obdobju se ponovno vzpostavi običajna hitrost prenosa podatkov.

Za več informacij o ponudbi obiščite eno izmed poslovalnic T-2­ ali pokličite brezplačno številko 080 64 64.

Preglejte ponudbo paketovŽelite izvedeti več
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam