Brezskrbno poletje v družbi T-2

Popestrite si dopust s T-2 in uživajte v vaših najljubših vsebinah poletja tudi na dopustu.

Vas zanima, kako naš Jože preživlja dopust?

Vse kaže na to, da bo to poletje Jožetu poleg žene družbo na dopustu delala tudi njegova preljuba tašča. Si predstavljate to veselje, kajne? Tudi izgovor, da ima preveč dela tokrat ne zaleže, saj lahko s pomočjo T-2 storitev dela kjerkoli in kadarkoli. 

Na dopust s tv2go

Tudi vi kot Jože odhajate na težko pričakovan dopust, pa se bojite, da bi zamudili nadaljevanje vaše najljubše serije, napet športni dogodek ali prikrajšali svoje otroke za zasluženo uro risank?

Brez skrbi! Pri T-2 poskrbimo, da tudi na dopustu ne boste izpustili prav nobene vsebine, poletni večeri pa bodo v družbi naših bogatih programov še prijetnejši. S taščo ali brez, vaš dopust bo točno takšen, kot ste si ga zamislili. Nadenite si sončna očala, poiščite udoben ležalnik, v roke vzemite hladen mojito in si ustvarite svoj lastni poletni kino z našo priljubljeno aplikacijo Tv2go.

Se bojite, da boste na počitnicah zamudili najodmevnejše trenutke kolesarske dirke? Ne skrbite. Z mobilno aplikacijo Tv2go boste lahko spremljali svoje kolesarske favorite kar na plaži in se ob tem hladili z najljubšim koktejlom. 

Popolna zabava v vseh T-2 paketih

T-2 ima vse kar potrebujete za brezskrbno in sproščeno poletje. Hiter mobilni internet, mobilno telefonijo in kar je najboljše, tv2go, ki jo najdete jo v vseh naših aktualnih paketih. Vaša naloga je le, da poskrbite za dobro internetno povezavo, prižgete telefon, tablico ali prenosni računalnik in se prepustite poletni zabavi.

Poleg sonca vas bomo dodatno greli tudi mi s funkcijami in prednostmi:

 • Tv2go lahko spremljate kjerkoli in kadarkoli v domačem ali EU omrežju,
 • S samo enim uporabniškim profilom pridobite enak razpored programov na vseh vaših digitalnih napravah,
 • Uporabite časovni zamik in si najljubše morske vsebine oglejte večkrat in kar za 7 dni nazaj,
 • Ne spreglejte funkcije »čudežnega« modrega gumba, ki bo s svojimi top dogodki poskrbel za ogled vseh pomembnih športnih dosežkov.
 • Z mobilnimi paketi pa boste dobili dovolj podatkov, da ne boste zamudili najljubšega športnega dogodka ali filma.

Svobodno, sproščeno, prilagodljivo

Vsi poznamo rek, če ti življenje ponudi limone, si naredi limonado in še kako paše kozarec sveže limonade v teh vročih dneh, da nazdravimo na lepe poletne dni. Poletje nam prinese vso svobodo in sproščenost, ki ju moramo izkoristiti maksimalno. Merica prilagodljivosti, ki jo potrebujemo pravzaprav na vsakem koraku pa nam doda še tisti pridih počitniških sprememb, ki jih je potrebno sprejeti tudi ko so naši možgani na off.

Tudi naši Prilagodljivi paketi se povsem prilagodijo vsakemu posebej, glede na potrebe in zahteve posameznika. Prilagodljivi paketi T2 NET+MOBIL, T2 TV+TEL, T3 in T4, z vsemi vključenimi storitvami poskrbijo za brezskrbne počitnice in hkrati omogočijo nemoteno sledenje ritmu vsakdanjika.

Z našimi prilagodljivimi paketi si zagotovite:

 • Izbiro paketa po svojem okusu, ki je prilagojen posebej vam,
 • Zmagovalno kombinacijo televizije, mobilnih paketov in hitrega interneta,
 • Možnost nadgradnje vsakega paketa.
   

Prilagodljivi paketi T-2 so popolnoma prilagojeni vašim zahtevam in namenjeni tistim, ki želite nabor storitev prilagoditi svojim potrebam in željam.

Oranžna, barva poletja

Vsak ima svojo mavrico barv, ki ga spomni na prijetno preživljanje počitnic. No, pri T-2 prisegamo na oranžno, ki nam predstavlja povezanost, veselje, živahnost in zanesljivost. Vse to, kar smo mi. Zanesljivi pa so tudi naši paketi Oranžni, ki poskrbijo za dodatne poletne dogodivščine. Izbirate lahko med paketi Oranžni Start, Oranžni Optimum in Oranžni Diamant HBO.  

Izkoristite prednosti paketov Oranžni:

 • Vsi paketi imajo že vključeno programsko shemo in mobilno številko,
 • Omogočajo vam uporabo vrhunskega interneta ter nepogrešljiv brezžični signal v vseh kotičkih vašega doma,
 • Ogled televizije z edinstvenimi funkcijami kjerkoli, tudi v EU,
 • Možnost nadgradnje vseh storitev paketa, ki ga izberete.

Oranžna barva izžareva toplino in udobje, zato se lepo poda prav vsakemu domu. Izbirajte med paketi Oranžni Start, Oranžni Optimum
in Oranžni Diamant HBO ter poiščite pravega za svoje potrebe in želje.

Mobilni paketi, ki so že vključeni v T-2 pakete

Dopust je ravno pravšnji za ustvarjanje najlepših fotografij in videov, ki jih radi pokažemo tudi drugim. Slikamo namreč vse, kar nam pade v oči in nas v tistem trenutku obda z lepimi občutki. Za to pa potrebuješ nekaj nujnih potrebščin, dobro kamero, sijajno lokacijo in pa seveda ustrezno količino prenosa podatkov, ki jih dobiš v vseh T-2 mobilnih paketih, ki so vključeni tudi v Prilagodljiva paketa NET + MOBIL in T4 ter v vseh paketih Oranžni. Ujemite najlepše trenutke poletja v objektiv in jih brezskrbno objavljajte na spletnih omrežjih.

Zakaj izbrati T-2 paket?

T-2 paketi so oblikovani z mislijo na uporabnika – prav vsak med njimi lahko najde paket, ki vključuje točno tiste storitve, ki jih potrebuje v vsakodnevnem življenju za delo in zabavo. 

Prednost izbire T-2 paketov:

 • Vse storitve v enem računu
   
 • Širok nabor dodatnih storitev
   
 • Brezplačen priklop brez stroška priključnine
   
 • Prenos obstoječe telefonske številke
   
 • Izjemna tehnična podpora, na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu

Kako do brezskrbnega dopusta?

Nič lažjega. Izberite si T-2 paket po svojem okusu kar preko spleta, ali nas pokličite na 064 064 064  ali  pišite na info@t-2.net in tako izkoristite vse posebne ugodnosti. Izbiraj med izvrstnimi T-2 paketi z vključeno mobilno telefonijo in Tv2go in odnesite svoje najljubše vsebine s seboj na dopust!

Pridružite se najbolj zadovoljnim naročnikom, že 8. leto zapored.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?