Ekskluzivna serija MotoGP™ – Brez meja

Serija ponuja ekskluziven pogled v zakulisje svetovnega prvenstva MotoGP™ 2021.

Ekskluzivna serija MotoGP™ – Brez meja

24 motoristov. 21 tekem. Le en zmagovalec. Svetovno prvenstvo MotoGP™ ni nič drugega, kot popolna harmonija človeka in stroja. Vsako leto, med marcem in novembrom, vrhunski športniki svoje motocikle ženejo do skrajnih meja in hitrosti blizu 350 kilometrov na uro z enim samim ciljem – priti prvi čez ciljno črto. A v ozadju posamezne, 40-minutne tekme, se skriva globlja zgodba; solze, sreča in jeza, predvsem pa nora zabava.

Spoznajte zgodbo o upanju, strahovih, uspehih in razočaranjih ter vsakodnevnih bitkah in presenečenjih, ki čakajo vsakega posameznega tekmovalca na dolgi poti do zaključka sezone.

Glejte ekskluzivno na T-2 TV - prvi del brezplačno!

Največje zvezde vrhunskega razreda MotoGP™, vključno z vozniki in vodji ekip iz najboljših svetovnih ekip na T-2 TV.

Zgodba tekmovanja in rivalstva

Zgodba MotoGP™ je zgodba tekmovanja in rivalstva. Vsaka dva tedna se na asfaltu pomerijo najboljši motoristi sveta, ki po zaključku tekme že hitijo na prizorišče naslednje dirke na drugem koncu sveta. Vsaka tekma zanje pomeni vrhunec doživetja, a hkrati v njihovih življenjih predstavlja zgolj trenutek in je le delček zgodbe, ki je vidna vsem ljubiteljem in gledalcem.

Spoznajte svojega favorita MotoGP™ še bolj osebno

V sezoni 2021 je legenda MotoGP™ Valentino Rossi odločil o svoji usodi v MotoGP™, Joan Mir branil svoj nepričakovani naslov iz leta 2020, Fabio Quartararo dokazoval, da si lahko opomore od preteklih razočaranj ... in vse to medtem, ko je 8-kratni svetovni prvak Marc Márquez okreval po resni poškodbi in se skušal vrniti v popolno kondicijo. V tem norem obdobju spektakla MotoGP bi lahko prav vsak postal svetovni prvak.

Ne zamudite zakulisja dirk MotoGP™ v osmih epizodah - eskluzivno na T-2 TV!

Serija MotoGP™ Brez meja odkriva vse, kar je med sezono MotoGP™ 2021 ostalo skrito:

V osmih 50-minutnih epizodah serije boste lahko spremljali številne zvezde vrhunskega razreda MotoGP™, vključno z vozniki in vodji ekip iz najboljših svetovnih ekip. Gledalci boste prvič dobili intimen, edinstven in ekskluziven pogled na izzive, s katerimi se srečujejo vozniki in ekipe med sezono, tako na stezi kot izven nje, in razumeli, kaj je potrebno, da ne postaneš le del enega od najprestižnejšega tekmovanja v dvokolesnem svetu.

V seriji boste med drugim spoznali:

  • Kako je Joan Mir branil svoj naslov na najbolj tekmovalni progi na prvenstvu vseh časov in kako si je Jack Miller zamislil drugačen začetek Ducatijeve kampanje. Avstralec se je moral na progi dokazati, kar pa za italijanske motorje nikoli ni lahko.
  • S kakšnimi težavami se je soočal Álex Rins s svojim suzukijem in kako so se po nesreči na progi Mugello motoristi in Race Direction osredotočali na to, da bi šport postal varnejši.
  • Kako se je Valentino Rossi soočal z najpomembnejšo odločitvijo tega leta in se poslovil od svojih oboževalcev po vsem svetu.

Dokumentarni slog je del zgodbe

Tako kot zgodba, je edinstven tudi slog dokumentarne serije MotoGP™ – Brez meja. Zgodba se pred našimi očimi odvija brez pomoči spikerja in v celoti prek resničnih scen, estetiko serije pa gradijo sami glavni igralci s svojimi karakterji. Gre za eno najzahtevnejših tehnik snemanja dokumentarnih serij, saj zahteva obsežno in dolgotrajno produkcijo.

Kako lahko naročim serijo MotoGP™ – Brez meja?

Serija je na voljo v T-2 videoteki. Možno je naročilo posameznih delov ali kot paket. Cena ogleda posameznega dela serije je 2 EUR, paket 8 epizod prve sezone pa 9,99 €.

Naročniki T-2 televizije lahko serijo naročite in si jo ogledate kar preko domače televizije - potrebujete le vašo PIN številko, ki jo uporabljate ob naročilih preko TV vmesnika. Če ste član T-2 Kluba, lahko serijo kupite po ugodnejši ceni - že za 500 T + 6 EUR. Preverite ponudbo tukaj.

Ogled serije je možen tudi na mobilni televiziji tv2go na vaših prenosnikih, mobilnih napravah ali tablicah, kjerkoli v EU - potrebujete le internetno povezavo.

Prvi del pa si lahko vsi T-2 naročniki televizije ogledate brezplačno!

Člani T-2 Kluba si lahko vseh 8 delov serije ogledate za le 500 T + 6,00 €.

Še niste naročnik T-2 televizije?

Morda pa je sedaj pravi čas, da postanete. T-2 televizija je mnogo več kot le izvrstna ponudba športnih TV vsebin. Ponuja vam popolnoma novo gledalsko izkušnjo in vas vabi v svet, ki upošteva vaše gledalske navade in se jim prilagaja.

Preverite široko ponudbo T-2 paketov z vključeno T-2 televizijo. Ne spreglejte pa tudi akcije na paket Oranžni Optimum - sedaj le za 29,99 € na mesec za kar dve leti, skupaj z darilom!

Izberite Oranžni Optimum in si zagotovite vrhunski začetek leta! Dve leti po izjemni ceni – 29,99 € na mesec.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?