IP telefonija

IP telefonski aparati so ob priklopu že prednastavljeni na naročene storitve, v spominu pa ima tudi naročniške podatke. Vsi pogovori, narejeni z njim, bodo zabeleženi na vašem računu. Telefon deluje samo v T-2 omrežju, zato ga ne preklapljajte v ostala omrežja.

Telefonska številka, ki vam je dodeljena, je zapisana na vklopnem nalogu. Telefon je nastavljen na lokacijo naslova priključka in le na tem priključku bodo storitve, kot so klic v sili in druge pomembne trimestne številke, delovale pravilno.

Za vas si bomo vedno vzeli čas.

Naročnikom nudimo edinstvene telekomunikacijske rešitve, prilagodljive za vsakega posameznika. Postanite zadovoljni T-2 naročnik tudi vi.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?