Izkoristite bon '22 v T-2 Klubu

Med širokim naborom kvalitetnih izdelkov boste našli računalniško opremo in dodatno opremo za računalnike, na nakup pa izkoristite digitalni bon '22 v vrednosti 150 €.

Izkoristite digitalni bon '22 v T-2

Ste vi ali vaši mladostniki med prejemniki digitalnih bonov? Že dolgo razmišljate o nakupu novega računalnika ali druge računalniške opreme? Izkoristite digitalni bon in si privoščite novo računalniško opremo, kot so prenosni, namizni ali tablični računalnik, tiskalniki, monitorji, slušalke in zvočniki za prihajajoče šolsko ali študijsko leto.

T-2 klub ponuja koriščenje digitalnega bona ter tako ugodnejšo izbiro računalniške opreme.

Za katere naprave lahko unovčite Digitalni bon '22?

Digitalni bon '22 lahko izkoristite za nakup nove, obnovljene ali rabljene računalniške opreme:

 • Prenosnih, tabličnih ali namiznih računalnikov,
 • priklopnih postaj za prenosne računalnike,
 • računalniških zaslonov,
 • tipkovnic in mišk,
 • spletnih kamer,
 • slušalk z mikrofonom,
 • večfunkcijskih naprav, skenerjev, tiskalnikov,
 • zunanjih/prenosnih diskov.

Kdo je upravičen do Digitalnega bona '22?

Do Digitalnega bona ’22 so upravičeni:

 • Šolarji zadnje triade - 7., 8. ali 9. razreda,
 • dijaki,
 • študentje višjih šol, študijskih programov prve, druge ali tretje stopnje,
 • starejši od vključno 55 let, ki se bodo udeležili izobraževanj na področju digitalne pismenosti.

Kako lahko unovčite svoj Digitalni bon '22?

Digitalni bon '22 lahko unovčite na naslednje načine:

 • Ob nakupu opreme je potrebno izpolniti izjavo, ki vsebuje podatke o upravičencu: Ime in priimek, EMŠO ter davčno številko, priložili v digitalni obliki,
 • digitalni bon lahko izkoristite tudi v več delih/zneskih
 • bratje, sestre, polbratje in polsestre lahko Digitalni bon '22 združite z izjavo o združitvi in bone porabite za skupni nakup. Če boste unovčili več Digitalnih bonov '22 hkrati, boste za unovčitev potrebovali še Izjavo o združitvi Digitalnih bonov '22,
 • Digitalni bon '22 lahko unovčite najkasneje do 30. novembra 2022.

Kje lahko izkoristim digitalni bon?

Digitalne bone lahko vi ali vaši mladostniki izkoristite v naših fizičnih poslovalnicah ali na spletnem mestu T-2 Klub in si zagotovite novo računalniško opremo za prihajajoče šolsko ali študijsko leto. Ob obisku poslovalnice boste potrebovali izpolnjeno izjavo o unovčitvi digitalnega bona, preko spleta pa boste vse uredili v vmesniku za koriščenje bonov.

S točkami še ugodneje

Izkoristite zbrane klubske točke za še ugodnejši nakup. Ob unovčitvi digitalnega bona lahko zamenjajte še točke, ki jih zbirate ob vsakem plačanem računu za T-2 storitve, za še nižjo ceno izdelka. Število zbranih točk lahko vsak trenutek preverite v mojem profilu v T-2 Klubu, na izdanem računu za T-2 storitve ali nas pokličite na 064 064 064.

Kaj pa večji nakupi?

Digitalni bon lahko unovčite za večje ali manjše nakupe od vrednosti bona v znesku 150 €, kar pomeni, da lahko ob večjih nakupih doplačate razliko med ceno in vrednostjo bona. Preostalo razliko lahko plačate v enkratnem znesku ali razdelite preostali znesek na obroke. Ob večjem nakupu lahko bratje, sestre, polbratje in polsestre združijo digitalne bone in jih izkoristijo za skupni nakup.

Vrednost digitalnega bona izkoristite tudi za več manjših nakupov.

Z vsakim nakupom v T-2 Klubu si zagotovite:

 • Zanesljivo dostavo – V naši spletni trgovini se potrudimo, da naročila izdelkov, ki so na zalogi pripravimo in dostavimo na vaš naslov v najkrajšem možnem času.
 • Nakupovanje po meri – Spletna trgovina vam je na voljo 24/7. Izkoristite in opravite nakupe kar iz domačega naslonjača. Ugodno, hitro in enostavno.
 • Možnost vračila – vsi naši člani T-2 kluba imajo možnost 14-dnevnega vračila izdelkov v primeru, da vam naročeno ne ustreza.
 • Brezplačno poštnino – T-2 klub vas razvaja z brezplačno poštnino pri nakupu izdelkov v vrednosti 100€ ali več. Vaša je le provizija skladno s cenikom Pošte Slovenije. 

Kaj pa, če sem pozabil prijavne podatke za klub?

V glavi imamo dandanes že toliko različnih uporabniških imen, gesel in drugih podatkov, seveda se lahko kdaj pa kdaj zgodi, da kakšnega pozabimo!

Če se vam to zgodi ravno s prijavnimi podatki za T-2 Klub pa ni razloga za skrb – željo po prejemu podatkov nam lahko sporočite prek obrazca na spletni strani, nas pokličete, nam napišete e-mail, ali pa nas kar v živo obiščete v eni izmed poslovalnic T-2 – naši strokovni svetovalci vam bodo posredovali podatke za vpis v klub in vam prijazno pomagali pri samem postopku.

Zagotovite si odlično nakupovalno izkušnjo z nakupi, kot morajo biti in izkoristite prednosti, ki jih prinaša T-2 klub.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?