Morda najbolj prijazen operater

Na drugi strani je vedno pomembno imeti nekoga, na katerega se lahko zanesete. T-2 je le en klic stran, kadarkoli ga potrebujete – 24 ur na dan, 7 dni v tednu.

T-2 pomoč kadarkoli in kjerkoli

Zagotovo ste se kdaj znašli v neprijetnem položaju, ko se v nedeljo zvečer s posodico pokovke udobno namestite na kavč in prižgete televizijo, da bi si ogledali najljubšo serijo … Potem pa ugotovite, da televizija ne dela! Ponovno ste jo ugasnili in prižgali, resetirali modem, pritisnili vse gumbe na daljincu … Pa še vedno nič!

Kaj sedaj, na koga se lahko obrnete? Ne skrbite, rešitev je samo klic stran – T-2 pomoč je na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu! Da, prav ste prebrali. Tudi v nedeljo zvečer vam bodo naši svetovalci v najkrajšem možnem času pomagali, da si boste lahko mirno ogledali serijo, še preden se vam pokovka ohladi.

Strokovnost in zanesljivost sta glavni vodili pri T-2 podpori, saj se zavedamo, da je vaše zaupanje neprecenljivo in ga nikakor ne želimo izgubiti. Zato smo vam vedno na voljo za pomoč na množici različnih kanalov.

T-2 kontakt za pomoč:

T-2 pomoč uporabnikom že v pol minute

Neskončno čakanje na operaterja, dolgočasne generične melodije in zasedene linije? Tega pri nas ne poznamo! Več kot 100 usposobljenih svetovalcev vam je neprestano na voljo v našem kontaktnem centru, ki ga dosežete na telefonski številki 064 064 064.

Na več kot 50 % klicev zato odgovorimo prej kot v 30 sekundah, in tako kar najhitreje najdemo rešitev vašega problema.

Je vaš brezžični internet nemogoče počasen, ne veste, kako priklopiti router, vam internet ne dela ali preprosto ne znate prižgati televizije? Brez skrbi, napačnih vprašanj ni. Preprosto pokličite T-2 pomoč, naš usposobljeni svetovalec bo težavo preučil in jo oddaljeno popravil ali pa vas prijazno vodil do rešitve.

Ne verjamete? Pokličite in preverite!

Ali ste vedeli, da naša tehnična pomoč več kot ¾ tehničnih težav reši že med prvim klicem in poseg na terenu sploh ni potreben? Zato ne odlašajte in si po nepotrebnem ne belite glave s kompleksnimi mobilnimi ali internetnimi težavami, preprosto pokličite in pomagali vam bomo.

Hitra podpora uporabnikom tudi prek elektronske pošte

Raje pišete kot govorite po telefonu? Prav nič ne boste prikrajšani za hitro in učinkovito T-2 pomoč!

S katerim koli vprašanjem se lahko na nas obrnete tudi:

  • preko elektronske pošte info@t-2.net,
  • uporabite kontaktni obrazec, kjer izberete, na kakšen način želite prejeti odgovor,
  • ali pa na spletni strani www.t-2.net uporabite spletni klepet na dnu strani in v živo vam bo pomagal naš strokovni svetovalec!

Odgovor na elektronsko pošto boste zagotovo prejeli prej kot v 8 urah.

Pomoč na domu

Če je težava večja in je našemu svetovalcu ni uspelo rešiti z oddaljenim dostopom ali pa je treba zamenjati opremo, imamo v pripravljenosti več kot 80 terenskih tehnikov po celi Sloveniji, ki vam bodo priskočili na pomoč v vašem domu – hitro bodo zamenjali, ali popravili opremo, seveda ob upoštevanju vseh varnostnih priporočil, saj nam je vaše zdravje in zdravje naših zaposlenih na prvem mestu.

Kar je najboljše – to bodo storili popolnoma brezplačno!

Poiščite T-2 poslovalnice v svoji bližini

Naša prijaznost pa ni samo virtualna, o usposobljenosti in strokovnosti naših svetovalcev se lahko prepričate tudi v živo in nas obiščete v eni izmed 18 poslovalnic ali 36 pooblaščenih prodajalcev po celi Sloveniji.

Tukaj lahko najdete vam najbližjo T-2 poslovalnico!

V poslovalnici lahko najdete popoln paket za sebe, uredite vso potrebno dokumentacijo, sklenete naročniško razmerje ali pa najdete potrebno opremo.

Kaj vam pri T-2 ponujamo?

Pri nas vam ponujamo številne različne telekomunikacijske pakete, med katerimi boste zagotovo našli popolnega za vas in vaše potrebe!

Paketi v različnih velikostih in po ugodnih cenah združujejo bliskovito hiter internet in odličen brezžični signal, edinstveno televizijo s časovnimi funkcijami in enotnim prikazom na vseh napravah ter telefonijo. T-2 Oranžni paketi že vključujejo programsko shemo in mobilno številko, T-2 Prilagodljivi paketi pa vam po ugodnih cenah ponujajo različne kombinacije interneta, telefonije in televizije. Paketi omogočajo tudi širok nabor nadgradenj po vaših željah.

Ponujamo tudi številne napredne rešitve za vaš dom, kot je pametna Wi-Fi mreža, ki bo tudi v najbolj oddaljenem kotičku vašega doma zagotovila hitro in stabilno brezžično povezavo, pameten varnostni paket Panda, ki vas bo varoval pred vsakodnevnimi internetnimi grožnjami, varno shranjevanje dokumentov, fotografij in posnetkov v oblaku Horizont in mnoge druge izjemne ugodnosti.

Če se med ponudbo ne znate odločiti ali pa niste prepričani, kateri paket oziroma storitev ustreza vašim telekomunikacijskim potrebam, pa smo vam seveda vedno in povsod na voljo za nasvet!

Široka zakladnica znanja pri T-2

Pri nas radi pomagamo in delimo znanje, zato lahko na naši spletni strani najdete celo zbirko navodil, obrazcev, dokumentacije in poučnih videoposnetkov, za lažjo orientacijo pa si lahko preberete tudi splošna Pogosta vprašanja ter Pogosta vprašanja v času izrednih razmer, kjer lahko preverite morebitne spremembe v delovanju, vezane na epidemiološke ukrepe.

Zakaj nam je podpora strankam tako pomembna?

Pri T-2 se zavedamo, da je življenje s počasnim internetom težko. Da je že minuta tehničnih težav v mobilni komunikaciji včasih ključnega pomena v službi. Da nekateri izmed nas nismo tehnično dovolj podkovani, da bi sami rešili morebitne težave. Da preprosto nimamo časa več ur ali celo dni čakati na odgovor oddelka tehnične pomoči! Uporabniki od telekomunikacijskega operaterja pričakujejo zanesljivost, hitrosti in učinkovitost pri izvedbi in prav je tako!

Zato se zavezujemo, da bo T-2 podpora vedno prijazna, odzivna, strokovna in učinkovita, brez odvečnega čakanja in skritih stroškov – tako, kot mora biti! Vaše zadovoljstvo je na prvem mestu, zato nas veseli, da so nas zadovoljni naročniki že sedmo leto zapored prepoznali kot zaupanja vrednega partnerja.

Prepričajte se, da smo res najbolj prijazen operater in nas pokličite, nam pišite ali pa nas obiščite v poslovalnici in z veseljem vam bomo pomagali do hitre in ugodne rešitve.

Postanite T-2 naročnik pri prijaznem operaterju. Preverite pakete Oranžni.

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?