Najhitrejši internet v paketih na T-2

Želite uživati v nemotenem ogledu svojih najljubših spletnih vsebin? Preverite ponudbo T-2 in si zagotovite najhitrejši internet v paketih v Sloveniji!

Hitrost interneta je ključna pri izbiri paketnih storitev

Ker se pri T-2 zavedamo, da je hitrost interneta ključna pri izbiri paketnih storitev, smo pomembno nadgradili naša omrežja, da lahko našim kupcem omogočamo najhitrejši internet v paketih v Sloveniji. V naročenih paketih hitrost interneta dosega tudi neverjetnih 750/150 Mbit/s, pri čemer smo bili pozorni na hitrost interneta v obe smeri – tako do uporabnika kot pri pošiljanju podatkov v internet.

Seveda pa je najvišja hitrost, ki jo lahko ponudimo našim uporabnikom še višja, saj lahko v paketih nadgradijo internet ali se odločijo za samostojno naročilo interneta s hitrostmi do 1 GB.

Vrhunsko optično omrežje in tehnologija

Najhitrejši internet zagotavljata vrhunsko optično omrežje in tehnologija, ki omogočata, da lahko redno spremljate vse najljubše spletne vsebine brez nepotrebnih prekinjanj in motenj pri internetni povezavi. Hitrost interneta v najvišjem paketu Oranžni Diamant dosega kar do 750 Mbit/s. Zato T-2 ostaja ponudnik interneta št. 1 in je hkrati morda najbolj prijazen operater, ki svojim naročnikom ponuja najhitrejši internet v paketih.

Vstopite v T-2 svet

Če še ne uporabljate storitev T-2, vas vabimo, da vstopite v svet T-2 in poskrbite, da boste sami ali v družbi najbližjih brezskrbno spremljali svoje najljubše vsebine. Z rednim posodabljanjem omrežja zagotavljamo vedno znova najhitrejši internet in stabilne internetne povezave. Veliko pozornosti, poleg odličnih storitev, namenjamo tudi zadovoljstvu naših uporabnikov. Naši prijazni in strokovni svetovalci so dosegljivi 24 ur na dan, prav vsak dan v letu.

Odločite se za paket Oranžni diamant, ki zahvaljujoč vrhunski optični tehnologiji zagotavlja najhitrejši internet in je sedaj na voljo po akcijski ceni – dve leti le za 49,99 EUR.

Izmerite hitrost interneta doma

Vas zanima, kakšna je hitrost interneta pri vas doma? Priporočamo enega od spletnih preizkusov, npr. https://www.akostest.net/sl/ ali https://www.speedtest.net/.

Pomembno je, da pri uporabi preizkusa hitrosti ločujete, na kateri napravi dosegate to hitrost interneta. Najvišja dohodna hitrost interneta je seveda pri neposredni optični povezavi iz modema. Ko vključite brezžični usmerjevalnik (router) ali druge omrežne naprave, se hitrost interneta omeji na zmogljivost naprave, in ne omrežja.

Naši modemi zagotavljajo najnovejše standarde za omrežja Wi-Fi in z njimi lahko dosegate bistveno višjo hitrost interneta tudi brezžično. Za še boljše pokrivanje celotnega stanovanja ali hiše, od kleti do podstrešja in zunanjih prostorov, kot so terase in vrtovi, pa smo v ponudbo vključili tudi večkrat nagrajeno rešitev Wi-Fi Mesh.

Optično omrežje omogoča najhitrejši internet

Optično omrežje je izredno kakovostno in zanesljivo omrežje, ki zagotavlja udobno rabo interneta ter vas hitro in preprosto poveže s svetom. Gre za izredno stabilno in kakovostno omrežje, ki ga podpirajo najnovejše omrežne tehnologije in ki omogoča, da je hitrost interneta v obe smeri enaka (prejemanje in pošiljanje podatkov v splet potekata z enako hitrostjo).

T-2 vam tako ponuja optično omrežje in najhitrejši internet, ki vam bosta pomagala na vseh področjih življenja: od uspešnega opravljanja video klicev med delom od doma do nemotenega navijanja za vaše najljubše športne junake.

Paket Oranžni diamant omogoča maksimalno uživanje v tehnologiji prihodnosti

Paket Oranžni Diamant je zagotovo odlična izbira za vse, ki se navdušujete nad tehnologijo in cenite prednosti, ki jih ponuja na dnevni ravni.

Paket Oranžni diamant že vključuje najvišjo hitrost interneta, in sicer kar do 750/150 Mbit/s (do 40/20 Mbit/s na xDSL). Poleg tega paket Oranžni diamant zajema tudi:

  • brezžičen internet Wi-Fi 6,
  • mobilni paket Oranžni Maxi z neomejenimi klici in SMS sporočili,
  • 500 GB prenosa podatkov
  • več kot 230 TV programov, ki si jih lahko ogledate s časovnim zamikom.
  • Dodaten TV paket po izbiri (Izbirate lahko med HBO Premium z aplikacijo HBO Max, Voyo, Pickbox Now, Filmbox HD, Grand Slam X, Amor X, Yugo 55 ali Pink)

Za vse, ki veste, kako pomembna je hitrost interneta v sodobnem času, smo pripravili izjemno ponudbo, po kateri lahko paket Oranžni Diamant sklenete za samo 49,99 EUR/mesec za prvi dve leti.

Oglejte si akcijo in se odločite za paket Oranžni diamant po odlični ceni! 

Preverite ponudbo T-2 paketov, ali se odločite za samostojne internetne storitve. Pri izbiri vam z veseljem pomagamo. Kontaktirajte nas! 

Izberite najhitrejši internet v paketu Oranžni Diamant

Imate vprašanje?

Pred vsako pomembno odločitvijo je dobro preveriti vse, da nam izbrane storitve kar najbolje odgovarjajo. Sporočite nam vaše dileme in potrudili se bomo, da boste našli, kar iščete.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?