50 MB brezplačnega podatkovnega prenosa

V T-2 se stalno trudimo, da bi želje svojih naročnikov kar najbolj izpolnili. Ker se bliža praznični čas, smo se odločili, da novost v ponudbi predstavimo prav sedaj.


S 1.12.2008 bomo namreč uvedli nov način obračunavanja podatkovnih storitev ter uvedli ugodnost za vse naročnike T-2 UMTS , ki nimajo podatkovnega paketa z neomejenim dostopom.

 

Ponudba velja za vse obstoječe in nove naročnike govornih komunikacij T-2 UMTS in je vključen v ceno 4 € mesečno. Paket bo omogočal prenos do 50 MB podatkov na mesec, dodatna količina pa se bo obračunavala v vrednosti 0,0002 € / KB.

 

Še vedno je prenos podatkov možen le znotraj omrežja T-2 UMTS, torej naročnik potrebuje aparat, ki podpira frekvence UMTS ter ustrezne nastavitve (pošljite SMS z vsebino SET na številko 172 ali pokličite 0590-00-000). Uporaba podatkovnih storitev je omejena na T-2 UMTS omrežje znotraj Republike Slovenije, neporabljena količina pa ni prenosljiva v naslednji mesec.

 

Povezavi:

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?