7 dnevni časovni zamik

Vrhunske TV časovne funkcije smo dopolnili, tako lahko odslej vsi njihovi naročniki spremljate TV vsebine na več kot 50 TV programih s časovnim zamikom do 168 ur nazaj.

Vsebine si lahko ogledate za 7 dni nazaj in jih poljubnokrat prevrtite naprej oz. nazaj. Prav tako pa lahko med gledanjem uporabite 5 minutni preskok naprej, da se izognete oglasnim blokom ali se hitreje premikate po samih vsebinah. TV časovne funkcije delujejo tudi na izbranih programih v visoki ločljivosti.

Zdaj res ni več izgovorov, da zamudite priljubljeno TV vsebino. Veliko zabave.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?