Big Brother je nazaj!

Še bolj kontroverzen, še bolj čustven, napet, zabaven in brez vsakršnih zadržkov. Ikona med resničnostnimi šovi spet ruši tabuje, prestopa meje in buri domišljijo.

Peta sezona, novi junaki, nova prijateljstva in zapleti. Vsi stanovalci letošnje hiše Big Brother imajo svoje skrivnosti in naredili bodo vse, da jih ohranijo zase.  Pod voditeljsko taktirko Manje Plešnar se bodo pomerili v igri živcev, čustveni stabilnosti in krotenju hormonov. Poglejte sami, kako daleč bodo pripravljeni iti, da ohranijo svoje mesto v hiši. Vsi skriti kotički in trenutki tudi letos pod 24-urnim drobnogledom več kot 25 kamer. Na VOYO lahko spremljaš dogajanje in nadzoruješ tekmovalce v živo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, na vseh napravah:
  • računalniku,
  • tablici,
  • pametnem telefonu,
  • pametnem televizorju (Philips, LG, Samsung, Android TV).*

*Big Brother boste lahko spremljali na VOYO aplikaciji v operacijskih sistemih iOS, Android in BlackBerry.

 
Za vse T-2 naročnike se danes začne brezplačno obdobje spremljanja VOYO programa, ki bo trajalo do vključno 11.3.2016. Program VOYO bo z 12.3.2016 na voljo vsem, ki bodo naročili videoteko VOYO.
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?