Časovne funkcije na TV programih FOX

 

Spoštovani naročniki!

 Obveščamo vas, da z današnjim dnem vključujemo časovne funkcije na SD in HD TV programih Fox, Fox Life, Fox Crime, Fox Movies, National Geographic, National Geographic Wild, 24Kitchen, Baby TV in Sky news.

Ob tej priložnosti napovedujemo še skorajšnjo uvedbo nekaterih naprednih tehnoloških rešitev, ki vam bodo zagotavljale še bolj prijazno uporabniško izkušnjo pri spremljanju televizijskih programov.

 Vaš T-2

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?