Danes sem se odločil, da bom včerajšnjo tekmo pogledal jutri

Ko je na sporedu športno tekmovanje si ga vsi radi pogledamo v živo. Navijanje in spodbujanje svojih favoritov v živo nas navdaja z močnimi čustvi. Radi se jih spominjamo in o njih govorimo s prijatelji, še boljše pa je, da si vrhunske prijeme tekmovalcev kasneje tudi ponovno pogledamo ali celo ustavimo, da preverimo razsodbo sodnika oziroma si izid razložimo po svoje.   

S TV časovnimi funkcijami boste tekmovanje lahko pavzirali, preskočili oglase in si si odločilne trenutke pogledali znova in znova. Vaša edina naloga je, da si priskrbite časovni zamik in ne izveste rezultatov, dokler si tekme ne pogledate.

T-2 navijači si svoj časovni zamik lahko naročite preko aplikacije Horizont, ostali, ki pa še ne uporabljate enega izmed T-2 paketov, pa časovni zamik lahko naročite s klicem na brezplačno telefonsko številko 064 064 064 ali nam pišete na info@t-2.net.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?