15 Jan 2013

Dobrodošli v T-2 Klub

Pri T-2 želimo nagrajevati zaupanje vseh naših obstoječih naročnikov, zato vam preko T-2 Kluba želimo ponuditi ugodnosti, ki vas bodo prepričale!


Ker želimo, da našo bogato ponudbo s področja telekomunikacijskih storitev v celoti spoznate, vsem članom naročnikom T-2 storitev omogočamo koriščenje tistih storitev T-2, ki jih še nimate, za obdobje 3 mesecev po izjemno ugodnih klubskih cenah. Ne zamudite, kajti splača se poizkusiti!

Vsi naročniki, ki se boste včlanili v T-2 Klub, boste z vsakim plačanim računom prejeli točke po sistemu »4 redne točke za 1 dopolnjen evro«, ob včlanitvi pa vam bomo pripisali tudi točke za zvestobo glede na obdobje trajanja vašega naročniškega razmerja pri T-2. Točke zvestobe pa boste lahko koristili za ugodne nakupe.

POMEMBNO! Vsi naročniki se lahko v T-2 Klub včlanite preko servisnih strani in TV vmesnika. Vaše članstvo bo tako že avtomatsko povezano z vašim naročniškim razmerjem. Ko se boste prijavili v vaš profil, vam bodo prikazane tiste storitve, ki so možne glede na tehnične možnosti vašega priključka in glede na sklenjeno naročniško razmerje pri T-2. Verjamemo, da bo vsak član zagotovo nekaj našel zase in za svoje najbližje.

Zagotavljamo vam, da se bomo nenehno trudili za kar najboljšo ponudbo. Naše jamstvo je preko 150.000 zadovoljnih uporabnikov T-2 storitev!

V T-2 Klubu smo odprti tudi za vaše predloge, kajti samo s skupnim sodelovanjem bo naš klub takšen, kot mora biti! Veseli bomo vašega odziva! Lahko nam pišete na klub@t-2.net ali pa nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 64 64.
 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam