Družba T-2 lahko nadaljuje poslovanje v stečaju

Okrožno sodišče v Ljubljani je včeraj objavilo sklep s katerim dovoljuje nadaljevanje poslovanja družbe T-2 d.o.o. v stečajnem postopku.  

 

Okrožno sodišče v Ljubljani je s sklepom z dne 13. 4. 2016  dovolilo nadaljevanje poslovanja družbe T-2  v okviru redne dejavnosti telekomunikacijskih storitev do zaključka prodaje premoženja kot celote.  
Poslovni načrt T-2 v stečajnem postopku temelji na pričakovani  rasti prihodkov od prodaje. Za obdobje maj 2016 do julij 2017 družba T-2 načrtuje prihodke iz poslovanja v višini 91.665.828,00 EUR in EBITDA v višini 17.115.178,00 EUR. Družba bo ohranila delovna mesta in ne predvideva odpuščanja zaposlenih.
Sodišče je s sklepom naložilo upraviteljici, Danici Čuk, da v enem mesecu od izdaje tega sklepa, poda predlog za prodajo družbe T-2 v stečaju kot celote. Rok za prodajo premoženja kot celote je eno leto od vložitve predloga za prodajo.
Družba T-2 bo tudi v stečajnem postopku zagotavljala storitve v enakem obsegu in kvaliteti. Po začetku stečajnega postopka se število naročnikov ni zmanjšalo. Poslovni rezultati  za  prvo četrtletje 2016 pa izkazujejo rast  na vseh  segmentih poslovanja. Število naročnikov se je povečalo tako na lastnem optičnem omrežju, kot v omrežjih xDSL, najvišjo rast pa beleži družba v segmentu mobilnih naročnikov.

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?