28 Mar 2013

Ekskluzivna premiera 1.epizode 3.sezone serije Igre prestolov

S ponosom najavljamo ekskluzivno premiero 3. sezone fantastičnega dramskega spektakla originalne HBO produkcije Igra prestolov, ki se bo zgodila 1. aprila 2013. 

Z ''EMMYJEM'' IN ''ZLATIM GLOBUSOM'' NAGRAJENA SERIJA ORIGINALNE HBO PRODUKCIJE

 

IGRA PRESTOLOV III

 

SE S TRETJO SEZONO VRAČA 1. APRILA OB 20:05H

 

 

Novo sezono serije bomo spremljali vsak ponedeljek ob 20:05h na HBO-ju, samo en dan po ameriški premieri.

1.epizodo 3 serije Igre Prestolov si lahko 1.4.2013 ob 20:05 ogledate brezplačno!

 

Medtem ko se Zaliv črne vode hladi, zmagovita stran utrjuje moč in obnavlja Kraljevi pristanek. Toda na nepričakovanih krajih se že pojavljajo novi pretendenti na železni prestol. Stari in novi liki se spopadajo z zahtevami družine, časti, ambicije, ljubezni in – predvsem – preživetja, saj se državljanska vojna Zahodnjega zavleče tudi v jesen.

 

Epska zgodba IGRA PRESTOLOV, ki temelji na priljubljeni fantazijski seriji knjig Georgea R. R. Martina, govori o izdajstvu in plemenitosti, umeščena pa je na celino Zahodnje, kjer lahko poletja in zime trajajo leta, večna pa je le sla po moči. Z emmyjem in zlatim globusom nagrajena serija se vrača s tretjo sezono in novimi desetimi epizodami v ponedeljek 1. aprila, ob 20.05 ekskluzivno na HBO.

 

Na začetku tretje sezone Lannisterji ohranjajo absolutno oblast v Kraljevem pristanku, potem ko so porazili vojsko Stannisa Baratheona. Toda Robb Stark, Kralj na severu, še naprej nadzira velik del juga in še ni doživel poraza. Na daljnem severu je Mance Rayder združil divježe v največjo vojsko, kar jih je Zahodnje kdaj videlo. Samo Nočna straža mu stoji na poti do Sedmi kraljestev, nihče pa ne ve, kaj se je zgodilo z njenim vrhovnim poveljnikom in možmi, ki jih je popeljal onkraj Zidu.

 

Na drugi obali ozkega morja je Daenerys Targaryen – spet skupaj s svojimi tremi mladimi zmaji – krenila proti Sužnjarjevemu zalivu iskat ladje, ki jo bodo popeljale v domovino, in zaveznike, ki ji jo bodo pomagali pokoriti.

 

Septembra 2012 je IGRA PRESTOLOV prejela šest emmyjev, med drugim tudi za scenografijo za serijo, posneto z eno kamero (delila ga je s HBO-jevim "Imperijem pregrehe"), za kostumografijo, masko v seriji, posneti z eno kamero (brez protetike), montažo zvoka, mešanje zvoka za humoristično ali dramsko serijo (enourno) in posebne vizualne učinke.

 

Septembra 2011 je serija prejela dva emmyja za najboljšo uvodno špico in najboljšega stranskega igralca v dramski seriji za Petera Dinklagea, ki je prejel tudi zlati globus za najboljšega stranskega igralca v seriji, miniseriji in TV-filmu.

           

 

Člani stalne igralske zasedbe serije IGRA PRESTOLOV so v tej sezoni: dobitnik emmyja in zlatega globusa Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Michelle Fairley (Catelyn Stark), Lena Headey (Cersei Lannister), Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister), Aidan Gillen (Peter “Mezinček” Baelish), Iain Glen (Jorah Mormont), Kit Harington (Jon Sneg), Richard Madden (Robb Stark), Charles Dance (Tywin Lannister), Maisie Williams (Arya Stark), Isaac Hempstead Wright (Bran Stark), Sophie Turner (Sansa Stark), Jack Gleeson (Joffrey Baratheon) in mnogi drugi.

 

 

Novi člani igralske zasedbe v tretji sezoni so: Ciarán Hinds (Mance Rayder), Diana Rigg (gospa Olenna Tyrell), Mackenzie Crook (Orell), Clive Russell (Brynden “Črna riba” Tully), Nathalie Emannuel (Missandei), Kerry Ingram (Shireen Baratheon), Paul Kaye (Thoros iz Myra), Thomas Brodie-Sangster (Jojen Reed), Ellie Kendrick (Meera Reed), Richard Dormer (Beric Dondarrion), Kristofer Hivju (Tormund Poguba velikanov), Philip McGinley (Anguy), Tara Fitzgerald (Selyse Baratheon), Tobias Menzies (Edmure Tully), Anton Lesser (Qyburn), Ian McElhinney (Barristan Selmy), Michael McElhatton (Roose Bolton) in Noah Taylor (Locke).

 

 

Izvršni producenti IGRE PRESTOLOV so David Benioff, D. B. Weiss, Carolyn Strauss, Frank Doelger, Bernadette Caulfield; soizvršni producenti so Guymon Casady, Vince Gerardis, George R. R. Martin, Vanessa Taylor; producenta pa sta Chris Newman in Greg Spence.

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam