EPICENTER COMPTECH LAN 11. v sodelovanju s T-2

T-2 je najhitrejši ponudnik internetnih storitev za končne uporabnike v Sloveniji in gamerji so zagotovo njihova najzahtevnejša publika. Za slednje bodo na našem 19. in 20. novembra potekajočem dogodku zagotovili optično povezavo hitrosti 1 Gbps/1 Gbps.

Poleg tega bodo v nagradne sklade dveh turnirjev dodali sledeče popuste na storitve, ki jih lahko koristijo vsi obstoječi in novi naročniki (kot tudi je popust prenosljiv!):

1. mesto Overwatch turnirja – 6 x 100€ dobropisa za storitve T-2

2. mesto Overwatch turnirja – 6 x 50€ dobropisa za storitve T-2

3. mesto Overwatch turnirja – 6 x 25€ dobropisa za storitve T-2

 

1. mesto Rocket League turnirja – 3 x 50€ dobropisa za storitve T-2

2. mesto Rocket League turnirja – 3 x 25€ dobropisa za storitve T-2

Na dogodku bodo prisotni tudi z akcijskimi ponudbami za vse prisotne, torej le še en razlog za udeležbo EPICENTER COMPTECH LAN 11, konec novembra na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani!

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?