HBO Premium – nadgrajen dodatni programski paket

Odslej še več HBO vsebin!

Naš dodatni programski paket HBO On Demand smo nadgradili v HBO Premium.

HBO Premium vam ponuja vse najboljše iz zakladnice HBO. Različne vsebine bodo obogatile vaš vsakdan z zanimivimi trenutki iz sveta filma in zabave. Na voljo vam je vrhunska ponudba, ki jo sestavlja deset TV programov in dve videoteki.

Za vas smo dodali nove vsebine. Prva med njimi je Storitev HBO GO, ki vam vsak mesec prinaša BREZPLAČEN in NEOMEJEN dostop do več kot 800 filmov in 140 serij, ki jih lahko gledate kadarkoli si to zaželite, kjerkoli se nahajate, na svojem prenosnem računalniku, tablici, pametnem telefonu ali Smart TV-ju.

HBO GO hkrati vsebuje tudi najboljšo ponudbo vsebin za najmlajše člane družine - od najnovejše animirane produkcije Disneya, Pixarja, Foxa in ostalih studijev, do izbora kultnih disneyjevih vsebin.

Ponudbo programov smo obogatili z HD programi: HBO HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD, Cinemax HD in Cinemax 2 HD

Filmi, nanizanke, risanke, dokumentarci ... brez oglasov! Z vami kjerkoli – na televiziji, tablici ali pametnemu telefonu. Izberete in uživate! Tudi s časovnim zamikom. V izjemni zbirki programov HBO, HBO HD in HBO GO boste vedno našli nekaj pravega – ne glede na vaš zahteven okus, razpoloženje ali starost.

Za uporabo nadgradnje, morate le vklopiti storitev. Cena paketa pa ostaja nespremenjena. Več o paketu in nastavitvah: www.t-2.net/HBOPremium

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?