Jesen je čas za televizijo

September se preveša v svojo drugo polovico in televizijske postaje se vračajo v stalne tirnice z novimi jesenskimi programskimi shemami. Kaj nam ponujajo letos? Še vedno bomo trpeli z junaki najrazličnejših resničnostnih šovov, katerih rutino bodo krhali zapleti v nadaljevanjkah domače produkcije, seveda pa bo na voljo široka paleta filmske produkcije.

Čas za dober film

TV Slovenija ohranja sredin termin za kakovostne filme. Tako si lahko že to sredo ogledamo film Še vedno Alice, ki je glavni igralki Julianne Moore prinesel oskarja za glavno vlogo predavateljice lingvistike, ki nepričakovano zboli za Alzheimerjevo boleznijo. Vrhunski igralski dosežek v zgodbi, ki znova odpira razmišljanja, kaj je v življenju posameznika tisto, kar je res pomembno. Serijo nagrajenih filmov nadaljujejo tudi v četrtek z italijanskim filmom Neskončna lepota, ki ponuja podobo izumetničenosti sodobne italijanske družbe in ga odlikuje predvsem izjemna vizualizacija. Že ta petek pa si lahko na drugem programu TV SLO ogledate film Jana Cvitkoviča Ljubezen na strehi sveta.

Usodne štorije

Navdušenje, ki sta ga bili zadnji dve leti deležni nadaljevanki Ena žlahtna štorija in Usodno vino, je to poletje prevzel dr. Martin v seriji Gorski zdravnik, ki pa se naslednji teden zaključuje. Na Planet TV se v ponedeljek tako začenjajo nova nadaljevanja Ene žlahtne štorije, ki prinaša nove obraze. Igralsko ekipo bosta okrepila Tina Gorenjak in Robert Korošec. Usodno vino pa nas bo, prav tako od naslednjega tedna dalje, vabilo v idilično okolje istrskih vinogradov. Novo nadaljevanko pa za jesen napovedujejo tudi na programih HBO – Westworld, ki naj bi pritegnila vsaj toliko pozornosti kot legendarna Igra prestolov.

Kmetija, Preživetje in talenti

Slovenske komercialne televizije še vedno stavijo na resničnostne šove. Prav tako gledalci, saj še vedno dosegajo visoko gledanost, njihovo priljubljenost pa lahko zaznavamo tudi z odmevnostjo novičk v zvezi s tekmovalci po spletnih in družbenih medijih. Na POP TV so že konec poletja predstavili novost, tekmovanje v vzdržljivosti Survivor, ki jo vodi puščavski lisjak Miran Stanovnik. Na Planet TV pa so pričeli z novo sezono Kmetija: Nov začetek. Napovedujejo pa začetek tekmovanj Slovenija ima talent, ki ga bosta vodila Vid in Domen Valič.

Kako ujeti vse?

Vsebin, ki jih ponujajo TV programi, je tako več kot dovolj. Vsak bo zagotovo našel kaj, kar bo vredno ogleda. Spremljajte spored, označite si oddaje, ki jih želite gledati. Storite to na svoji mobilni napravi z aplikacijo tv2go in pravočasno vas bo opomnik spomnil na ogled vsebine tako na mobilni napravi kot tudi na televiziji. In če ste vseeno zamudili? Nič zato, uporabite časovni zamik, vsebine vaš čakajo kar 72 ur.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?