Kaj je video na zahtevo?

Se spomnite, kako smo pred dvema desetletjema redno hodili v videoteke, ki so zrasle skoraj v vsakem kraju v Sloveniji? Mladi filmski navdušenci so zgradili zbirke filmov na videokasetah in tam smo si lahko izposodili izbrani film ter si ga ogledali v dnevu ali dveh.

Sodobna tehnologija pa je poskrbela, da imate lahko videoteko kar doma. Vanjo lahko vstopite kadar koli in izbirate med vsebinami, ki so v njej na voljo. Video na zahtevo ali angleško Video On Demand je storitev, ki jo zagotavljajo različni ponudniki, z mesečno naročnino ali plačilom najema posamezne vsebine pa lahko na svojem televizorju predvajate izbrani film.

Ko si želite ogledati določen film ali na televizijskem programu ne najdete ničesar, kar bi vas pritegnilo, vstopite v eno izmed videotek in si privoščite kino večer kar doma. Naročniki T-2 lahko uživate v vsebinah različnih zbirk.

Spletna videoteka T-2

Spletna videoteka prinaša več kot 2500 videovsebin na zahtevo. V njej lahko izberete film, kadar koli želite, plačate pa izposojo posamezne vsebine. Izbrani film vam je na voljo 24 ur, v tem času pa si ga lahko ogledate tudi večkrat. Ponudba videoteke se nenehno dopolnjuje.

Za ogled vsebin iz spletne videoteke ni treba povezati vašega televizorja z internetnim omrežjem, saj boste do vsebin dostopali s set-top boxom.

Voyo

Prva slovenska spletna videoteka je obenem tudi televizija, saj si v njej lahko ogledate vsebine, ki so bile v zadnjih 7 dneh predvajane na POP TV, Kanalu A in drugih TV programih Pro Plusa.

Za dostop do VOYO plačujete mesečno naročnino in si lahko ogledate neomejeno število filmov in oddaj, ki so na voljo. Film lahko gledate večkrat, ga ustavite in nadaljujete ogled pozneje. Kjer imate dostop do internetnega omrežja, lahko do VOYO dostopate tudi s pametnim telefonom, računalnikom ali tablico.

HBO On Demand

Vsak mesec je na voljo 120 filmov, dokumentarcev in oddaj za različne starosti in okuse, ki so dostopni kadar koli in neomejeno. Ogledate si jih lahko večkrat, jih ustavite ali prevrtite naprej. Naročniki HBO On Demand pa prejmete še dostop do različnih programov HBO TV, kjer so prav tako vsak mesec predvajani vrhunski filmi in nanizanke ter vsaj 20 premier.

Ustvarite svojo videoteko

Uporabniki televizije T-2 lahko s Snemalnikom T-2 posnamete vsebine, ki se predvajajo na programu, in jih shranite v svoj oblak na portalu T-2 Horizont. Tam lahko imate shranjenih toliko vsebin, kot imate prostora, časovno pa shranjevanje ni omejeno. Tako si lahko ustvarite videoteko in si ogledate želene filme, ko imate čas, ali celo večkrat, če vas tako navdušijo.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?