20 Jul 2016

Kako kot športni navdušenec preživeti do olimpijskih iger?

Športni navijači ste po presenetljivem zaključku nogometnega prvenstva verjetno še nekajkrat prevrteli dogodke na finalu, prebrali in pregledali odzive pomembnejših komentatorjev, po tem pa se predali novim podobam z zelenic. Stiskali ste pesti za Olimpijo in Maribor, zdaj pa se prav gotovo že ozirate po novih športnih zgodbah. Nekaj namigov smo zbrali za vas.

 

Nogomet za dodatek - Prvenstvo prvakov na Šport TV

Ta konec tedna se na Šport TV začenja serija prijateljskih tekem – International Champions Cup. Tudi letos bodo tekme potekale v različnih državah – v Avstraliji, na Kitajskem, v ZDA in v Evropi. Ker gre za marketinško močno podkrepljen projekt, so vabilo k sodelovanju sprejeli praktično vsi najboljši evropski nogometni klubi, tako se nam obetajo zanimive tekme. Navijači boste lahko stiskali pesti za Real Madrid, Barcelono, Borrussio Dortmund, Manchester United in Manchester City ter številne druge. Tekme bo v Sloveniji prenašak Šport TV. Prva bo na sporedu že 22. julija.

 

Tour the France

Ste za kolo? Kar pred televizor. Največjo bitko ta hip poganjajo najboljši kolesarji na svetu – dirka Tour the France se je prelevila v svojo ostrejšo polovico in do zaključka na Elizejskih poljanah, 24. 7., je le še nekaj dni. Spremljate jo lahko na TV Slovenija 2 ali na programih Eurosport. Po osvojitvi vedno zanimive etape na Mont Ventoux in dogajanju na kronometru ter nekaj švicarskih kilometrih, se napoveduje še trd boj, tako za rumeno majico kot za vodilne v seštevkih ostalih posameznih kategorij. Bo ekipa Sky uspela varno pripeljati Christoferja Frooma do ponovne zmage, ali bo sreča naklonjena kateremu od izzivalcev?

 

Diamond League

Za ljubitelje atletike je poletje čas, ko se najboljši zbirajo na tekmah diamantne lige. Ta konec tedna bodo tekme v Londonu, ki bo najboljše atlete gostil kar dva večera – 22. in 23. 7., sledijo Luziana v Švici, 25. 8., ter Pariz, 27. 8. Tudi te tekme prenaša Televizija Slovenija na svojem drugem programu.

 

Golf na SK Golf

Ste za zeleno sprostitev? Preklopite na SK Golf in spreljate novice iz sveta golfa. Poleg rednih tekmovalnih prenosov si lahko ogledate tudi številne reportaže s svetovnih golf igrišč. Obvezen ogled za vse golf navdušence in tiste, ki boste to šele postali.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam