Kako pripeljati kino v domačo dnevno sobo?

Čeprav je naš vsakdan v zadnjih letih precej drugačen, kot smo bili vajeni doslej, to še ne pomeni, da ne moremo uživati v ogledu najnovejših filmskih mojstrovin, kmalu po premieri na velikih platnih.

Spoznajte filmska kanala CineStar TV Premiere 1 in 2, ki ponujata širok izbor in prinašata kinematografske, televizijske, dokumentarne, risane in druge filme ter najbolj priljubljene hollywoodske uspešnice. Vsi naslovi, ki so doživeli svetovno kinematografsko premiero, prihajajo na TV ekrane le 12 do 16 mesecev od začetka predvajanja v kinodvoranah.

Za ceno ene same kino vstopnice, si lahko vsak mesec ogledate več kot 600 filmov, serij in dokumentarnih filmov iz udobja domačega kavča. Vrhunsko filmsko izkušnjo zagotavljajo najnovejše uspešnice, nedavno prikazane v kinematografih. Z več kot 100 premiernimi naslovi na leto predstavljajo nagrajene filme, brezčasne klasike, biografije, priljubljene TV serije, nagrajene dokumentarne filme, pa tudi filmske novice in ekskluzivne posnetke iz zakulisja. TV premiere z igralci svetovnega kova prihajajo na spored vsak teden.

V naslednjih dneh si na programu CineStrar Premiere 1 lahko ogledate grozljivko "Usodna" (20. 11. ob 20. uri), dramo "1917" (23. 11. ob 21.15), triler "Grenlandija: Poslednje zatočišče" (26. 11. ob 20.00), grozljivko "Gost" (27. 11. ob 20. uri) ter akcijsko komedijo "Gospodje" (3. 12. ob 20.55).

Prijeten ogled vam želimo!

Zabava

V novembru na T-2 TV

November je v znamenju filmskih uspešnic in odličnih serij. Za lažji pregled nad njimi smo pripravili kratek izbor tistih, ki si jih je zagotovo vredno ogledati.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?