Kako privarčevati pri mesečnem plačilu položnic?

To vprašanje si  najverjetneje večkrat zastavite tudi sami. V naših poštnih predalih je čedalje več ponudb za trgovine, elektriko in telekomunikacije - cene so različne, za podrobno primerjavo pa nam enostavno zmanjka časa.

Pri T-2 smo vam izbiro olajšali vsaj pri telekomunikacijah. Pripravili smo pakete namenjene višanju standardov telekomunikacijskih storitev in nižanju vaših stroškov.

 

Oranžni Optimum                                       

Prvi je Oranžni Optimum, v katerem boste našli vse, kar v vašem domu potrebujete. Internet, več kot 170 televizijskih programov, stacionarni priključek in mobilni paket s 1000 minutami pogovora, 1000 SMS ali MMS sporočili in 1000 MB prenosa podatkov (Brezčasni MIDI). Paket vam je na voljo po akcijski ceni 19,99€ na mesec za obdobje enega leta ob dvoletni vezavi.

Prihranek? Glede na to, da je povprečni mesečni strošek v Sloveniji za telekomunikacije 43€* brez mobilne telefonije, vam Oranžni Optimum v dveh letih napolni denarnico za dobrih 350€!

 

Oranžni Diamant in Oranžni Diamant HBO

Za nekoliko bolj zahtevne pa sta na voljo dva oranžna velikana - Oranžni Diamant in Oranžni Diamant HBO.

Pričakujeta vas z najhitrejšim internetom do 300/50 Mbit/s, največjo programsko shemo XL HD, stacionarno telefonijo in mobilnim paketom s katerim boste neomejeno klepetali in pošiljali sporočila, za brezskrbno brskanje po spletu pa poskrbi 10 GB prenosa podatkov (Brezčasni M). Nikoli več ne boste zamudili vaših najljubših TV vsebin, saj je v ceno vključen tudi časovni zamik, za konec pa si lahko izberete še enega izmed dodatnih programskih shem: Pink, Yugo, Pickbox, BOX TV, Grand Slam X, Venus X, Amor X ali HBO.

Prihranek? Paketa sta vam prvo leto na voljo po akcijski ceni 39,99€ na mesec, drugo leto pa zanju odštejete 64,99€. Preostalih 300€ pa porabite zase.

Kaj še čakate? Kateri oranžni paket si boste izbrali?

 

* Agencija za komunikacijska omrežja in storitve republike Slovenije, 2016

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?