Kateri mobilni paket izbrati?

Ko izbirate pravi mobilni paket zase ali pomagate otroku ali staršem pri izbiri, je smiselno razmisliti predvsem o tem, kako boste mobilni telefon uporabljali. V različnih mobilnih paketih so vključene različne količine posameznih storitev, zato je najbolje izhajati iz svojih navad oziroma potreb.

Vsi klici v omrežjih T-2 so brezplačni!

Ne glede na to, kateri mobilni paket boste izbrali, boste lahko znotraj stacionarnega in mobilnega omrežja T-2 vedno govorili brezplačno – kadar koli in kolikor dolgo boste želeli.

Kako uporabljate mobilni telefon?

Najprej si odgovorite na vprašanje, ali telefon uporabljate samo za klice in pošiljanje sporočil ali dostopate tudi do mobilnega interneta. Če uporabljate internet, je pomembno, kako pogosto.

Klici in sporočila

Če mobilni telefon uporabljate predvsem za klice in pošiljanje sporočil, ne uporabljate pa mobilnega internetnega omrežja, potem sta lahko paketa Brezčasni Mini, Brezčasni Midi ali Brezčasni S prava izbira.

V paketu Brezčasni Midi vam je na voljo 1.000 enot klicev in 1.000 poslanih sporočil, dodatno lahko porabite tudi do 1 GB prenosa podatkov, s čimer lahko brezskrbno spremljate elektronsko pošto in občasno brskate po spletu. Takšen paket je primeren predvsem za tiste, ki zmerno govorite po mobilnem telefonu. To je tudi odlična izbira za otroke ali starejše, ki imajo mobilni telefon predvsem zato, da so vedno dosegljivi, kličejo pa jih običajno drugi. Ko iščejo nujne informacije na spletu, lahko brez skrbi uporabijo tudi podatkovni prenos. Paket Brezčasni Mini pa ima 200 enot klicev in 200 sporočil mesečno, ter 200 MB podatkovnega prenosa, kar je dovolj za osnovno uporabo, za kaj več pa predlagamo uporabo Wi-Fi omrežja.

Paket Brezčasni S vam omogoča neomejene klice in pošiljanje sporočil SMS in MMS, ni pa vključena uporaba mobilnega interneta in se prenos podatkov posebej obračuna glede na dejansko porabo. Takšen paket je primeren za vse, ki nikoli ne potrebujete mobilnega interneta oziroma uporabljate le omrežja Wi-Fi ter pogosto uporabljate telefon za pogovore in pošiljanje sporočil.

Klici, sporočila in internet

Če uporabljate tudi vse prednosti pametnega telefona, potem zagotovo potrebujete tudi določen obseg podatkovnega prenosa.

V vseh Brezčasnih paketih, ki vključujejo tudi mobilni internet, lahko neomejeno kličete znotraj vseh slovenskih omrežij in pošiljate sporočila SMS in MMS. Obseg podatkovnega prenosa, ki je za vas primeren, izberete sami.

Paket Brezčasni M vključuje 10 GB prenosa podatkov na mesec. To je dovolj za spremljanje elektronske pošte, zmerno uporabo družbenih medijev, komunikacijo po različnih spletnih aplikacijah ter brskanje po spletu.

Z izbiro paketa Brezčasni L imate mesečno na voljo neomejeno prenosa podatkov. Takšen paket je primeren za tiste, ki radi spremljate različne vsebine na spletu, predvajate glasbo in gledate videoposnetke. Če si oblikujete lokalno omrežje Wi-Fi, lahko nanj povežete še računalnik ali tablico in dostopate do spleta znotraj mobilnega internetnega omrežja.

 

Niste prepričani, kakšen uporabnik ste?

Morda se prepoznate med uporabniki, ki mobilni telefon različno uporabljajo vsak mesec? Tudi za vas imamo v T-2 odlično ponudbo – paket TOP, pri katerem plačate toliko, kot porabite, vendar nobene storitve ne več kot 9,99 € na mesec. Če s klici, sporočili ali prenosom podatkov presežete mesečno porabo 9,99 €, bo vaš strošek vseeno omejen.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?