Kibernetični teden

Prihaja tisti teden v letu, ko v T-2 pripravimo prav posebne ugodnosti za vas, naši naročniki. Tudi letos bo tako. Med 26. novembrom in 2. decembrom boste lahko ugodneje naročili paket TV programov, vklopili TV funkcije časovnega zamika ali naročili paket 10 filmov iz T-2 Videoteke.

 

Za več televizije

Naročniki programskega paketa M, se lahko odločite za programski paket L po ceni 5,99 EUR.

Naročniki paketa L, lahko naročite paket XL HD po ceni 8,99 EUR.

Naročniki XL HD sheme, ki še nimate naročenega dodatnega programa HBO OD, ga lahko donaročite po ceni 6,99 EUR.

 

Časovni zamik

Še vedno niste preizkusili Tv časovnega zamika. Zdaj je priložnost. V akciji kibernetični teden, bodo za vas do 15. januarja brez dodatnega doplačila.

 

Za filmoljube

Za vse, ki radi gledate odlične filme v udobju domačega naslanjača, vas vabimo, da si izberete paket 10 filmov po ceni 5,00 EUR.

 

Naročanje je možno s povratnim SMS s kodo akcije ali preko elektronske pošte na info@t-2.net. Akcija ugodnejšega naročila traja do 15. januarja.

 

Po izteku promocijskega obdobja storitev ostaja naročena in se obračunava po redni ceni. Naročniki jo lahko odjavite kadarkoli brez dodatnih stroškov odjave.

 

 

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?