Konvergenca fiksnih in mobilnih storitev

Konec marca, natančneje 28. 3. 2009, smo pri T-2 uvedli novo platformo za konvergenco telekomunikacijskih storitev računalnika, televizije in mobilne telefonije.Moj avditorij

 

Za pregledovanje, zbiranje, razvrščanje ter deljenje heterogenih več-predstavnostnih vsebin smo razširili funkcionalnost televizijskega vmesnika z "Mojim Avditorijem". Ta je sestavni del naše storitve televizije in omogoča, da uporabnik preko televizijskega vmesnika odslej gleda tudi slikovne, glasbene in video-vsebine lastne produkcije ter jih deli z drugimi uporabniki televizije. Moj Avditorij je na voljo vsem uporabnikom storitve televizije, za upravljanje z vsebinami pa je potrebno najeti prostor na strežniku pod istimi pogoji kot za storitev T-2 Snemalnik.

 


Moj avditorij

Na shemi: konvergenca računalnika, televizije in mobilnega telefona v okviru Mojega avditorija.

 

 

T-2 Agent
 

T-2 Agent je aplikacija za osebni računalnik z operacijskim sistemom Windows XP (tudi Vista/7, kmalu pa tudi Linux). S tem programom lahko uporabnik prenaša multimedijske vsebine na svoj najeti prostor v okviru "Mojega Avditorija". Za uporabo aplikacije potrebuje uporabnik le ime in geslo, ki sta enaka kot za vstop do Servisnih strani.

 

 

T-2 Mobilna aplikacija

 

T-2 Mobilna aplikacija je namenjena nekaterim najbolj priljubljenim mobilnim telefonom, s katero lahko uporabnik posnete vsebine pošilja neposredno v "Moj Avditorij", omogoča pa tudi spremljanje mobilne televizije, opremljene s elektronskim programskim vodičem (EPG), ter drugih funcionalnosti, razširljivih z vtičniki.

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?