14 Apr 2009

Konvergenca fiksnih in mobilnih storitev

Konec marca, natančneje 28. 3. 2009, smo pri T-2 uvedli novo platformo za konvergenco telekomunikacijskih storitev računalnika, televizije in mobilne telefonije.Moj avditorij

 

Za pregledovanje, zbiranje, razvrščanje ter deljenje heterogenih več-predstavnostnih vsebin smo razširili funkcionalnost televizijskega vmesnika z "Mojim Avditorijem". Ta je sestavni del naše storitve televizije in omogoča, da uporabnik preko televizijskega vmesnika odslej gleda tudi slikovne, glasbene in video-vsebine lastne produkcije ter jih deli z drugimi uporabniki televizije. Moj Avditorij je na voljo vsem uporabnikom storitve televizije, za upravljanje z vsebinami pa je potrebno najeti prostor na strežniku pod istimi pogoji kot za storitev T-2 Snemalnik.

 


Moj avditorij

Na shemi: konvergenca računalnika, televizije in mobilnega telefona v okviru Mojega avditorija.

 

 

T-2 Agent
 

T-2 Agent je aplikacija za osebni računalnik z operacijskim sistemom Windows XP (tudi Vista/7, kmalu pa tudi Linux). S tem programom lahko uporabnik prenaša multimedijske vsebine na svoj najeti prostor v okviru "Mojega Avditorija". Za uporabo aplikacije potrebuje uporabnik le ime in geslo, ki sta enaka kot za vstop do Servisnih strani.

 

 

T-2 Mobilna aplikacija

 

T-2 Mobilna aplikacija je namenjena nekaterim najbolj priljubljenim mobilnim telefonom, s katero lahko uporabnik posnete vsebine pošilja neposredno v "Moj Avditorij", omogoča pa tudi spremljanje mobilne televizije, opremljene s elektronskim programskim vodičem (EPG), ter drugih funcionalnosti, razširljivih z vtičniki.

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam