MOS 2008 Celje

Tudi letos smo prisotni na največjem in najbolj obiskanem sejmu v Sloveniji, na Mednarodnem obrtnem sejmu MOS 2008. Zaradi novih storitev in drugih novosti smo prostor povečali kar za dvakrat, spremenili pa smo tudi njegov izgled.Nove storitve

 

Na MOS 2008 predstavljamo vse naše storitve, bodoči naročniki jih lahko preskusijo in se seznanijo s cenami in dostopnostjo. Poseben poudarek pa je letos na naslednjih storitvah:

 

Televizija:

  • Nov grafični vmesnik z vtičniki in drugimi novimi dodatki.
  • T-2 Videoteka s prostorskim zvokom (na sejemskem prostoru je postavljen tudi hišni kino).
  • TV programi v visoki ločljivosti.
  • T-2 Snemalnik.
  • Integracija TV z mobilno telefonijo (prikaz fotografij, posnetih iz mobilnega telefona).

 

Mobilne storitve:

  • V posebej prirejenem prostoru imajo naročniki možnost preskusiti mobilni dostop do interneta na prenosnikih z USB podatkovnim modemom.
  • Premierno se prikazuje mobilna televizija s TV sporedom (EPG).
  • Premierno prikazujemo tudi storitev, kjer lahko naročnik s pomočjo lastno razvite aplikacije in ustreznega telefona fotografira želeni motiv in fotografijo naloži na strežnik, ki jo nato predvaja na T2 televiziji.

 

Na sejmu lahko naši naročniki in potencialni naročniki uredijo vse v zvezi z naročniškim razmerjem, vključno z menjavo SIM kartic (roaming). Na sejmu je predstavljen tudi motocikel Mirana Stanovnika iz leta 2007 ki si ga lahko naročniki ogledajo in se z njim fotografirajo.

 

Slike iz sejma: http://www.fora.si/MOS2008

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?