Neskončni Oranžni Diamant

Letošnjo jesen nam TE4 poleg prepoznavnosti prinašajo še neskončnost. V paketu Oranžni Diamant smo mobilni paket Brezčasni M nadgradili v L in tako uporabnikom omogočili neomejen prenos podatkov. Skupaj z neomejenimi pogovori na fiksni in mobilni telefoniji lahko vse storitve uporabljate popolnoma brez skrbi.

Akcija velja za naročnike, ki boste v obdobju med 4.10.2018 in 15.12 2018 naročili paket Oranžni Diamant.

Neskončni Oranžni Diamant
Sedaj z mobilnim paketom Brezčasni L
Oranžni Diamant sedaj poleg hitrega interneta 500/100 Mbit/s, največje programske sheme XL HD, dodatne programske sheme, TV časovnih funkcij in neomejenih pogovorov na stacionarni in mobilni telefoniji še z neskončno količino prenosa podatkov.

Oranžni Diamant mi ponuja nadgradnjo hitrosti, tako da imam za dodatnih 19,99€ na mesec internetno hitrost kar 1000/100 Mbit/s!

Novosti

Top model meseca Samsung Galaxy J3

»Eleganten po naravi« so ga opisali pri proizvajalcu. Z modelom Galaxy J3 skušajo pri Samsungu v čim večji meri združiti oblikovanje in funkcionalnosti, saj kupci vse pogosteje povprašujejo po zmogljivih in lepo oblikovanih telefonih.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?