Nižje cene klicev v Amis in Telemach

S 1. 7. 2013 bomo spremenili cene klicev v fiksna omrežja Amis, Telemach, Detel Global in Softnet.  Cena klica bo tako občutno nižja in bo znašala 0,0732 EUR z DDV na minuto.

 T-2 bo še vedno ohranjal svojo pomembno konkurenčno prednost, saj so cene klicev za T-2 naročnike enake, ne glede na to ali kličete iz T-2 mobilnega ali T-2 fiksnega telefona. S 1. 7. 2013 stopi v veljavo tudi nov obračunski interval. Cene klicev se bodo obračunavale po sekundnem obračunu, z izjemo prve začetne minute, ki bo obračunana enotno.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?