Nižje cene storitev mobilne telefonije – Ugodnejši pogoji za več naročnin znotraj paketa

Naročnine za mobilno telefonijo nižje tudi do 30%. Poleg ugodnih klicev v druga omrežja, smo pripravili še cenejše pakete z zakupljeno porabo. Dodatne ugodnosti za več naročnikov znotraj mobilnih paketov T3 in T4.


S 1. septembrom smo v T-2 znižali cene mobilnim storitvam. Osnovno naročnino na mobilni telefon smo znižali na 5,90 EUR. Naročnina na mobilni paket Start pa je po novem 6,50 EUR. Občutni so prihranki pri paketih z zakupljeno porabo, saj je osnovni paket T-2 mobilni 100 (z vključenimi 100 enotami – minut pogovora ali MMS ali SMS in 1GB prenosa podatkov v T-2 UMTS omrežju) na voljo že za 6,99 EUR.

 
Posebne ugodnosti  smo pripravili za naročnike T3 in T4 paketov (ki že imajo v družini eno mobilno naročniško razmerje), saj za dodatne mobilne naročnine ponujajo 20% - 50% popust.
 
In kar je najlepše – spremenjene cene veljajo tudi za obstoječe naročnike.
Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?