14 Okt 2016

Noč čarovnic (Haloween) malo drugače

Noč čarovnic je tradicionalni ameriški praznik, ki izvira iz obrednih praznovanj na predvečer dneva svetnikov. Zadnja leta ta tradicija vse opazneje vstopa tudi v slovenski prostor. Pojavljajo se izrezljane buče, ki jih spremljajo duhovi in čarovnice, vse več pa je tudi lokacij, ki vabijo na zabave v kostumih. Seveda lahko kostum kupite, v nadaljevanju pa vam predlagamo, da se ga odločite izdelati sami.

 

Kostum v znamenju telekomunikacij?

Ne moremo iz svoje kože, zato smo pobrskali po spletu in našli nekaj idej, kako se na zabavo za Noč čarovnic odpraviti inspiriran z našimi storitvami.

 

Danes bomo družbena omrežja

Vse več časa preživljamo v družbi Facebooka, Instagrama ali Twitterja. Pa postanimo skupina družbenih omrežij kot so to naredila dekleta na spodnjih fotografijah. Kostumi so lahko preprosti kvadrati iz lepenke ali potiskana oz. poslikana oblačila. In ne pozabite na informacijo, koliko neprebranih obvestil čaka.

Televizija za eno noč

Kaj pa če bi postali televizija? Lahko ste televizijski sprejemnik ali kar junaki priljubljene TV serije. Katero bi izbrali vi? Nas je navdušila spodnja ideja. Seveda lahko ekrat tudi izrezete in ste vi glavni napovedovalec na ekranu.

 

 

Kaj pa na hitro …

Ob hitrem internetu se ideje bliskovito porajajo. In kaj bi bil najhitrejše ustvarjeni kostum? Nas je najbolj navdušila ideja s strani realsimple.com. Postanite vaš avtoportret. Potrebujete le prazen okvir. Še lažje pa bo, če namesto pravega okvirja, ki zna biti neroden za prenašanje, sami izdelate okvir iz lepenke in ga pobarvate, priporočamo zlat odtenek.

Kakorkoli boste že izbrali, naj vas zabava tako prirpava kostuma kot sam žur, kamor se odpravljate. Če pa boste, tako kot večina v našem kulturnem prostoru, praznik ignorirali, pa naj bo večer prijeten v družbi vaših najbližjih ali prijateljev, če ne pa vsaj v družbi televizije. 

 

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam