06 Jun 2011

Nov veter v jadrih T-2

Z vonjem po poletju predstavljamo novo ponudbo, še bolj prilagojeno željam naročnikov. Spremembe v ponudbi mobilnih paketov, ki vključujejo predzakupljene enote ali predzakupljeno porabo, širok nabor vrhunskih mobilnih telefonov ter nova paketa T4 – T4 Start (27,90 EUR) in T4 20M. Pripravili pa smo tudi posebno ugodne počitniške pogoje za gostovanje z mobilnimi telefoni na Hrvaškem. In kot vidite, beremo se na novih - prenovljenih spletnih straneh.


Po nekaj premora v ponudbi, prihaja T-2 na trg ponovno z mobilnimi paketi, ki vključujejo tudi vrhunske mobilne telefone. Čakajo vas: Sony Ericsson Cedar, X8, Nokia X3-02, C6-00, C7-00, Samsung B7510 Galaxy Pro, HTC Wildfire S/Marvel, DesireS/Saga, Desire HD/Ace. Kmalu tudi Nokia E7 in Samsung Galaxy SII. Posebna prednost T-2, ki kot edini v Sloveniji, ponuja vse štiri komunikacijske storitve pri enem ponudniku na enem računu, je, da je možen nakup mobilnega telefona tudi v paketih T3 in T4 Mobile (torej paketi, ki vključujejo mobilno telefonijo, internet in televizijo (v T4 pa tudi fiksna telefonija). Prav iskanje prednosti v sinergiji konvergence, predstavlja ključno prednost T-2 na trgu.

Višje internetne hitrosti – Paketi 20M

 

Vsem naročnikom paketov T4 VDSL smo prvim junijem zvišali internetno hitrost na do 20/2 Mbps. Gre za darilo naročnikom, saj cena paketa ostaja nespremenjena. Novo ponudbo omogoča nadgradnja sistema VDSL. Posebna prednost novih paketov T4 20M, pa je njihova širša dostopnost, saj bodo odslej na voljo tudi tistim, ki so bolj oddaljeni od central. Cena T4 20M paketa že od 33 EUR.

 

Paket T4 Start

 

Široko ponudbo paketov T4, ki vključujejo internet, televizijo ter naročnino za fiksno in mobilno telefonijo, dopolnjujemo z novim paketom T4 Start, ki že za 27,90 EUR ponuja vse prednosti konvergence štirih storitev. Od brezplačnih telefonskih klicev znotraj fiksne in mobilne T-2 telefonije (družina npr. lahko med seboj, znotraj omrežja T-2, v celoti brezplačno telefonira), Privlačnost paketa T4 Start dviga pestra programska shema in možnosti dodatnih storitev.

 

»Pričakujemo še boljši odziv.«

 

»Z akcijama Pripelji prijatelja in 3 mesece paketna ponudba za 1 € nam je uspelo obrniti trend in dvigniti raven povpraševanja po naših storitvah.« pojasnjuje mag. Jože Zrimšek, vodja prodaje in marketinga v T-2. »Z novostmi v ponudbi pa odgovarjamo na povpraševanja potrošnikov v segmentih, za katere je bilo največ zanimanja. Zato verjamemo, da se bo to hitro odrazilo v višji prodaji. Še posebej veliko pričakujemo od ponudbe novih mobilnih telefonov v paketih s televizijo in internetom (T4 in T3), kjer imamo res edinstveno ponudbo.«

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam