Nova jesenska ponudba s prenovljenimi paketi!

V T-2 smo za letošnjo jesen pripravili prenovljeno shemo paketne ponudbe in za vas pripravili še nekatere dodatne atraktivne novosti. Obstoječi naročniki lahko preidete na nove pakete, če bolj ustrezajo vašim željam in potrebam, sicer pa obdržite obstoječe pogodbeno razmerje z enako naročnino, kot ste jo imeli doslej.

 

 

Da pa bo odločitev za menjavo operaterja lažja, smo za nove naročnike T2, T3 in T4 paketov pripravili posebno akcijo, saj bodo ti do konca leta kar 75% cenejši.

 

 

Več informacij

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?