Nova paketa v T-2 ponudbi

T-2 svojo pestro ponudbo odličnih paketov dopolnjuje z dvema paketoma, ki bosta zadovoljila predvsem tiste, ki želijo vse na enem mestu (Oranžni diamant) in za študente, ki potrebujejo odlični paket mobilne telefonije in bliskovitega interneta.

Oranžni diamant prinaša vse, kar pričakujemo od telekomunikacij na enem mestu, v enem paketu, za odlično ceno. Poleg interneta z visokimi hitrostmi (do 40/20 Mbit/s na VDSL in do 300/50 Mbit/s na OPTIKI), paket vključuje 220+ TV programov standardne in HD ločljivosti z dodatnim programskim paketom po izbiri naročnika, TV časovne funkcije in mobilno televizijo s TV časovnimi funkcijami.  Poleg tega vključuje stacionarno telefonsko številko z brezplačnimi klici v vsa slovenska omrežja, tako stacionarna kot tudi mobilna in mobilno naročnino na Brezčasni paket M z neomejenimi klici, SMS-i, MMS-i v vsa slovenska omrežja in 2 GB podatkovnega prenosa. Za shranjevanje fotografij, posnetkov in ostalih dokumentov, pa je na voljo 10 GB prostora v oblaku Horizont.

 Paket T2 NET + MOBIL je namenjen tistim, ki jim je dovolj le hiter vstop v splet in odlični mobilni paket. T2 NET + MOBIL vključuje internet s hitrostjo 50/10 Mbit/s na optiki  in do 20/10 Mbit/s na VDSL in naročnino na mobilni paket Brezčasni M, z neomejenimi pogovori SMS in MMS sporočili in 2 GB prenosa podatkov. Dodatno pa vam priprada 10 GB prostora v oblaku za shranjevanje vsebin.

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?