Nova T-2 bazna postaja v Ljubljani

T-2 mobilni signal bo odslej intenzivnejši tudi v JV delu Ljubljane, saj smo vklopili novo bazno postajo, ki bo močno izboljšala jakost sprejema signala v Ljubljani in sicer v Polju, Slapah, Studencu, delu Fužin, v Mostah, delu Zadobrove in v Zalogu.


Preverite, ali imate ustrezno nastavljen mobilni telefon, saj so klici znotraj T-2 omrežja med T-2 naročniki neomejeno brezplačni. Prav tako ne spreglejte ugodne ponudbe mobilnega interneta.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?