Obrazec za spremembo prejemanja računov

S tem obrazcem lahko spremenite naslovnika našega računa. Obrazec mora izpolniti naročnik, ki navede nove podatke za prejemanje računa.


Poleg naslovnika se lahko izbere tudi način pošiljanja računa. Uporabnik ima tudi možnost uporabe eRačuna , s katerim lahko ukine prejemanje papirnatega računa.

 

 

Obrazec
Zahteva za spremembo prejemanja računov Zahteva za spremembo prejemanja računov
(Datoteka je v formatu Adobe PDF; Datum: 21.1.2009)

 

Kratka navodila

Obrazec izpolnimo tako, da v vnosna polja vnesemo podatke, nato pa obrazec natisnemo ter ga podpišemo. Poslovni uporabniki morajo obrazec opremiti tudi z žigom. Tako opremljen obrazec nato pošljemo na poštni naslov:

 

  T-2 d.o.o.
Oddelek za naročniška razmerja
Brnčičeva 41
1000 Ljubljana

 

Natisnjen in podpisan (v primeru poslovnega uporabnika tudi ožigosan) obrazec lahko tudi skeniramo in pošljemo kot priponko na elektronski naslov ali pa obrazec pošljemo na FAX:

 

  FAX: 0590-00-001
  E-pošta: narocniska-sluzba@t-2.net
/* mailInfo */
user = "narocniska-sluzba";
site = "t-2.net";
title = "Naročniška služba";

/* construct email */
document.write(' 'title="'+ title + '">');
/* create email */
document.write(user + '@' + site +'');

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?