Obvestilo o poskusu zlorabe zaupanja

Danes ste nekateri uporabniki T-2 storitev prejeli elektronsko pošto s poskusom zlorabe vaših podatkov. Mail je takoimenovani phishing, zato vas ponovno opozarjamo za skrbnost upravljanja z vašimi podatki in vas pozivamo, da se na takšna in podobna sporočila ne odzovete.Primer:

Naša uradna sporočila so ustrezno označena in ne zahtevajo vstopnih kod z vaše strani.
 
Naše tehnične službe so poskus zlorabe zaznale takoj in začele ustrezno ukrepati, a vendar je popolna preprečitev tovrstnih poskusov praktično nemogoča, zato uporabnike pozivamo k skrbnosti in varovanju svojih podatkov.
 
Želimo vam prijeten, čim bolj brezskrben dan!
 
Vaš T-2

 
 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?