Obvestilo uporabnikom mobilne telefonije

Uporabnike obveščamo, da jim zaradi varnosti porabe pri uporabi storitve podatkovnega gostovanja v tujini (samo države EU) omogočamo spremljanje porabe na navedeni način. Uporabniki so praviloma obveščeni, ko dosežejo porabo storitve podatkovnega gostovanja v višini 48€, ko pa je dosežena poraba v višini 60€ pa se prenos podatkov praviloma blokira.


Če je znesek podatkovnega prenosa presežen v eni seji, uporabnika obvestimo oz. blokiramo šele po koncu te seje. Uporabnik lahko storitve podatkovnega gostovanja nemudoma odblokira z upoštevanjem navodil, kot mu bodo sporočena v sms sporočilu. V primeru da uporabnik navedene storitve ne želi uporabljati, lahko pisno zahteva izključitev obveščanja o porabi storitve podatkovnega prenosa v primeru gostovanja v tujini. Obveščanje in omejevanje je vzpostavljeno z namenom varovanja naročnikov pred zlorabami in prekomerno porabo podatkovnega prometa v gostovanju.

Uporabnike pri tem opozarjamo, da ne moremo jamčiti ter odgovarjati za točnost in ažurnost podatkov o porabi storitve podatkovnega gostovanja, saj podatke pridobivamo od tujih operaterjev. Zaradi navedenega uporabnikom svetujemo previdnost ter postopanje, kot je opisano na podstrani roaming.t-2.net.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?