Obvestilo uporabnikom TV paketa Teleing-mini

Uporabnike programskega TV paketa Teleing-mini, ki imajo naročen tudi osnovni programski paket T-2, obveščamo, da smo v osnovni programski paket T-2 dodali programe Šport TV 1, Šport TV 2 in Viasat-TV-1000. S tem postane za te uporabnike naročnina na paket Teleing-mini odveč, saj so (trenutno) vsi programi v tem paketu vsebovani tudi v osnovnem programskem paketu T-2.


Te uporabnike zato obveščamo, da lahko programski paket Teleing-mini odjavijo, lahko tudi preko TV vmesnika, s čemer se jim bo mesečni strošek gledanja televizije zmanjšal za 3,99 €.
 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?