Od danes višje internetne hitrosti za naročnike T4 VDSL

V T-2 smo danes zaključili projekt nadgradnje našega VDSL sistema, tako smo lahko vsem naročnikom paketov T4 VDSL, povišali internetne hitrosti.


Odslej boste tako lahko hiteli po spletu s hitrostmi do 20 Mbps in kar je najlepše, cena paketa ostaja nespremenjena. Posebna prednost novih paketov, ki smo jih preimenovali v pakete T4 20M, pa je tudi njihova širša dostopnost, saj bodo odslej na voljo tudi tistim, ki so bolj oddaljeni od central. Preverite, če ste zdaj tudi vi med njimi!

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?