Oktobrske novosti na T-2 televiziji

Oktobra smo za naročnike T-2 televizije pripravili številne novosti v dodatni ponudbi. Uvajamo nove videoteke, razširili pa smo tudi ponudbo programskih paketov s filmi za odrasle. Posebna novost pa je nov dodatni TV programski paket GRAND SLAM X, ki združuje bogato ponudbo športnih programov, glasbene programe in programe za odrasle. Nove videoteke in novi TV programi bodo prvi mesec na voljo vsem brezplačno!

 

Nove videoteke

Otroke in seveda tudi njihove starše bo razveselila nova videoteka z risankami programa Minimax. V videoteki, ki bo naročnikom na voljo za 3 EUR na mesec, bodo zbrane vse risanke, ki jih otroci gledajo na programih Minimax – torej Bratje Kratt, Transformerji, Gasilec Samo in številne druge…

Sredi oktobra se bo pridružila še videoteka Pickbox, ki je namenjena družinski ponudbi, saj prinaša vrhunske serije, najnovejše filme ter večne klasike, seveda pa niso pozabili na najmlajše z risankami in filmi Disney produkcije. NA Pickboxu boste lahko spremljali tudi priljubljeno serijo Vikingi. Videoteka bo na voljo za 7 EUR mesečno.

Ponudbo bomo obogatili še z videoteko Hustler, ki ponuja najboljše legendarne blagovne znamke, ki že vsa leta postavlja standard industriji.

Za vse, ki si želite izbire filmov za odrasle pa bo na voljo videoteka Eros.

 

Programi za odrasle

Ponudbo programskih paketov s programi, ki ponujajo različne vsebine za odrasle smo obogatili s tremi prenovljenimi paketi.

Amor X je TV programski paket s 6 TV programi z vsebinami za odrasle. Cena paketa bo 2,99 EUR na mesec

Obstoječi XTV paket smo preoblikovali v Venus X, kjer smo dodali nove programe in poskrbeli, da bo izbira pestra in kakovostna. Cena ostaja nespremenjena, 4,99 EUR na mesec

Posebna novost pa je programski paket Grand Slam X, ki ponuja bogat nabor športnih programov (& programov SportKlub, Golf,...), glasbene programe in izbor TV programov z vsebinami za odrasle. Cena paketa bo 6,99 EUR na mesec.

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?