Omejen dostop do nekaterih spletnih strani

Družba T – 2 d.o.o. naročnike obvešča, da je zaradi zavrnitve pritožb na odločbe Urada RS za nadzor prirejanja iger na srečo te izvršila tako, da je onemogočila pretvorbo tekstovnega spletnega naslova v IP naslov.


Z odločbami je bilo namreč T-2 d.o.o. naloženo, da na naveden način omeji dostop do spletnih strani www.bwin.com, www.bet-at-home.com in www.expekt.com, na katerih se brez koncesije in navkljub prepovedi izvajajo igre na srečo.
 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?