Omejitev števila naprav priklopljenih neposredno v omrežje

Zaradi nadgradnje sistema, bomo z januarjem pričeli dosledno izvajati našo ponudbo, ki se nanaša na omejevanje števila naprav povezanih neposredno v omrežje (dodeljen javni IP naslov).

 

Zato vsem, ki uporabljate več naprav neposredno priklopljenih v omrežje, predlagamo, da dodatne naprave v omrežje priklopite preko vmesnika (routerja). Neposredna povezava z omrežjem bo delovala le za dve napravi.
 
Več informacij na brezplačni številki 064 064 064.

 

Pokličite
Glasovni klic Video klic
Klepet
Pišite nam
Soglašam, da družba T-2 d.o.o. uporablja moje osebne podatke za namen osebnega trženja storitev, vsebin in blaga, ki lahko vključuje tudi prilagojena priporočila le-teh, preko več komunikacijskih poti. Osebno trženje se lahko izvaja z avtomatično obdelavo in lahko vključuje oblikovanje profilov tudi ob upoštevanju vaših preteklih navad. Namen prilagajanja vsebin in ponudbe je, da jih čim bolj približamo vašim zanimanjem in jim s tem povečamo uporabno vrednost za vas. Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem vsaj na enak način kot sem ga podal ali pisno na naslov T-2, d.o.o., Verovškova 64a, 1000 Ljubljana. Več
Want to stay up to date with the latest breaking news alerts?